kocia
Mama lipcowa'06 Fan(ka)
Ja nie wiem od którego wątku zacząć nadrabianie braków...Trafiło na ten bo dziś dla odmiany fotoalbum mi nie wchodzi,tzn.posty...
Co do 13-tki to moja Mama już dwa razy stosowała i za każdym razem schudła około 5-7 kilo i wiecie-wcale nie narzekała na brak jedzenia i radykalność diety...
Co do antykoncepcji to ja po plasterkach przeszłam na tabletki i chyba też mi nie służą...Tzn.za cholerę nie mogę przytyć-wręcz znou 2 kg. schudłam.Masakra!Wszystko ze mnie spada...Ja już patrzeć na siebie nie mogę...Zresztą zobaczcie same-same kości...I naprawdę mnie to nie cieszy...
Co do 13-tki to moja Mama już dwa razy stosowała i za każdym razem schudła około 5-7 kilo i wiecie-wcale nie narzekała na brak jedzenia i radykalność diety...
Co do antykoncepcji to ja po plasterkach przeszłam na tabletki i chyba też mi nie służą...Tzn.za cholerę nie mogę przytyć-wręcz znou 2 kg. schudłam.Masakra!Wszystko ze mnie spada...Ja już patrzeć na siebie nie mogę...Zresztą zobaczcie same-same kości...I naprawdę mnie to nie cieszy...
;-) ja namówiłam jeszcze teściową,także będzie mi mam nadzieję raźniej:-) ja z kolei troszke wczesniej się biorę za dietkę,bo wracamy 11 go z Pragi i 12-go zaczynam
zero cellulitu,długie i opalone,cudo! Może taka twoja uroda,że masz byc szczuplasek i tyle! A tabletki skonsultuj z ginem,jakaś dziwna reakcja,mozę przepisze ci takie po ktorych się tyje?;-)