Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W końcu włożył go kolega który przypadkiem mnie odwiedził.Jak byłam w pracy Konrad wyjął wszystkie klawiszez laptopa.Efekt taki,że 16 nie daje sie wsadzic.Mam bardzo utrudnione pisaniei płakac mi sie chce:-(.

a to łobuzJak baterie sa dore w aparacie,to zrobie jutro zdjecie i Wam pokaze...:-(.
Korad rzucił dzis w moja mamae kamieniem,na szczecie nie trafił w głowę(tylko w ramię)...Brak słów...

No tak... Kurcze, ale te dzieciaki są pomysłowe, człowiek ma oczy wokół głowy, a i tak zawsze uda się im swoje nabroićJacek pojechał do sklepu na chwile po pieczywo i Bartus go pilnował.Jemu strasznie ;-)zachciało sie jesc i poszedł do kuchni.Poprosił Misie,żeby go przypilnowała.Jej zachciało sie isc do łazienki i poszła....a Konrad został sam....![]()
Mam nadzieję, że uda Wam się wcisnąć te klawisze.Dobrze, że nic się nie stałoJak baterie sa dore w aparacie,to zrobie jutro zdjecie i Wam pokaze...:-(.
Korad rzucił dzis w moja mamae kamieniem,na szczecie nie trafił w głowę(tylko w ramię)...Brak słów...![]()