reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze fasolki na USG

troche obrobilam fotke bo za duzo bylo juz na niej prywatnych danych

stopki troche niewyrazne, na usg lepiej widac

Załączniki

• stopeczki.jpg
    stopeczki.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 75
reklama
kilka dni temu jak spadł śnieg, nie odśniezyli u mnie na osiedlu, pare razy bym się przewróciła, tak mocno podskoczyłam i po tym bolał mnie brzuch, po nospie nie przechodziło i lekarz powiedział że jak nospa nie będzie pomagała to mam jechac do szpitala, ale na szczęście tam okazało się że jest wszystko ok, że boli bo się macica rozciąga, z dzidziusiem jest super i wróciłam do domu. Wolałam sprawdzić niz się denerwować.

reklama
Właśnie wróciłam z Łodzi od gina brrr, ale mróz :-) u dzidziusia wszystko w porządku, ale niestety nie był zbyt ruchliwy, tylko trochę machał rączkami i nóżkami :-) dołączam usg, ale nie wiem czy ktoś się czegoś dopatrzy, bo ja przyznam, że ciężko mi to wyszło :-D

Załączniki

• PC170045.JPG
    PC170045.JPG
    38,1 KB · Wyświetleń: 90
Do góry