reklama

Nasze fotki :)

A ja musze sie pochwalic, ze moja Mluda w koncu zdecydowala sie popracowac - sama! Czyli jest nadzieja ;-)
Image0717.jpg Image0716.jpg

A wszystkie bobaski cudne, coraz fajniejsze sie robia :-)

reklama
dranissimo gratki! to chyba tylko moja Tysia nie chce podnosić tak ładnie główki :(

Dzieki wielkie dziewczyny!! Jestem taka dumna i szczesliwa! :-)
mitaginka, daj spokoj, zobaczysz, ze za jakis czas tez tak podniesie glowke!! Ja, jak Was czytalam tez dola lapalam, ze mojej nie chce sie cwiczyc itd. A tu tak z zaskoczenia mnie wziela i to sama, bez mojej wiekszej stymulacji :-)
A wiesz mitaginka, jak jeszcze probowalam Ja zachecac? Kladlam Ja na sobie, ze tak powiem miedzy cyckami, ja w pozycji pollezacej, Ona na brzuszku - i powiem, ze wtedy tez starala sie podnosil lepek...

Cudne wszystkie dzieciaczki. Serio, robia sie coraz fajniejsze, pulchne śmieszki :).

A tu troche naszych fotek:

super minka po kąpieli
100_5075.jpg
you wanna fight?!
100_5079.jpg
z tatą w dzień ojca (bodziak "kocham mojego tatę")
100_5071.jpg
pasiaczkowo
100_5101.jpg
pasiaczkowo z bliska
100_5102.jpg
prezes w kapieli
kąpiel.jpg
z karuzelą
100_5098.jpg

a z mamą oczywiście zdjęć brak, bo to mama zdjęcia robi. Muszę to zmienić cholera, bo nie będe miala w ogóle fot z wlasnym dzieckiem :(

ducha - Tymek chyba cały tata, co? i wiem o czym piszesz w kwestii braku zdjęć z dzieckiem, to samo mam:)

Adaś dzielnie ćwiczy rączki leżąc na brzuszku:
na brzuszku.jpg

Wszystkie bobasy sliczne.

Andariel jak Adas slicznie podnosi glowke,moja Misia nie chce ,2 minuty lezenia na brzuszku i krzyk.Kiedy ja sie doczekam takiego widoku.
Ducha ale Tymus rozlozony jak krolewicz w tej wanience,hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry