reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze fotki :)

no boskie te kwietniowe cudenka :)
Adrianek cudny śmieszek :), Gracjanek wielki chłopak :), Marysia faktycznie taka chudzinka przy braciszku wygląda - sweet :), Sandra - róziowa landrynka :), nati, a Asiunia mnie powala po prostu i jaka ona silna :).
Teraz można je wreszcie gnieśc i tarmosić, już nie trzeba się jak z jajkiem obchodzić i to jest najfajniejsze :).

A to nasze urlopowe fotki :)

no to jedziemy, w samochodzie z ukochanym misiem leosiem
100_5184.jpg
pierwsze popołudnie na miejscu, jeszcze troche wiało ale mama mocno przytuliła w chuście :)
100_5186.jpg
a tu już plazowicz pelną parą
100_5196.jpg
na małym słodkim conieco w kawiarni :)
100_5206.jpg
a ta ważka siedziala z nami na plaży przez kupę czasu
100_5214.jpg
na piwku karmelkowym ;P
100_5225.jpg
i kolejne plażowanie :)
100_5227.jpg

reklama
Witamy sie po wakacyjnie i przypomnimy sie również fotkami :-)
odpoczynek w trasieDSC02518.jpg
przywitanie morza a ja spięDSC02633.jpg
Mamo wieje DSC02733.jpg
nudzi mi sięDSC02806.jpg
pomachamy do cioteczek?DSC02714.jpg
odejdz z tym aparatemDSC02814.jpg
o rany Mamo tylko mnie nie upuśćDSC02853.jpg
nareszcie słonkoDSC02883.jpg
dawać rybkęDSC02931.jpg
nudna ta Ustka ;p wolę zjeść obiadekDSC03093.jpg

to kto co pije?DSC02976.jpg
nasze wariacjeDSC02700.jpg
w Ustce też są wulkany :)DSC03095.jpg
nareszcie jjjjeeeemmmDSC03096.jpg
ach jak przyjemnie kołysać sie wsród fal....DSC03117.jpg
miałam sie opalać no nie?DSC03182.jpgDSC03184.jpgDSC03185.jpg
to za rok o tej samej porze? Mamo to już wracamy?DSC03310.jpg

widziałam wszystkie inne zdjęcia naszych małych wielkich dzieciaczków, SĄ CUDOWNE !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry