Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jola-moja też ostatnio "odkryła" nóżki, gdzieś czytałąm, że dzieci nie wiedzą jeszcze, że to nóżka a nie np. grzechotka Andariel - widzę, że Twoja starsza też próbuje "atrakcji" młodszego
Jola.24 – moja Mila tak samo je pydki – memła je godzinami!! Śliczny widok andariel – śliczny misiak eywa – super foty i widać jak mała pięknie pije z butli mitaginka – fajne foty i widać że spotkanie owocne i Tyśka wycałowana. Już łamie męskie serca. Z zazdrością patrzę jakie wy chude..
A to moje wczorajsze u kuzynki – misia na półsiedząco mega zadowolona i dzisiejsze z jeziorka:
MItaginka widać,że się udało spotkano,wy i dzieciaczki cudne
Aneczkaaa Twoja mała śliczna jak laleczka
a co do butli to tylko zapozować chciała do zdjecia, bo w rzeczywistości wypiła 10 ml i na alarmie musiałam szukać miejsca do nakarmienia cycem i cały dzień dziś znów tylko na cycu