reklama

Nasze fotki :)

Hatorska - naprawde chudziutka jesteś, nic po tobie nie znać, ze jeszcze pare godzin temu byłaś "ciężarna" zero opuchlizny czy coś, no i lux prezencja w no. 1 koszuli Muzzy;-)

mała słodka, jak cukiereczek

reklama
skorupka kiedy jakies wywołanie? ;)
M chce mnie dziś wieczorem do szpitala wieźć, ale nie wiem czy tak na żądanie wywołują...

skorupka, dzieki.. mam na razie maske z loreala do farbowanych, bo lubie ten zapach, no i ten jedwab, i gume do wlosow.. nigdy nie stosowalam zadnych specyfikow i nie wiem nawet, jak sie zabrac za to.

ja sie czuje okropnie z tym, ze nie urodzilam jeszcze, psychoza mnie dopadla jakas..

jeśli mogłabym Ci jeszcze doradzić to zrezygnuj z tego jedwabiu i gumy, bo zawierają silikon, który oblepia włosy, wysusza je wbrew pozorom i po prostu niszczy.

serio? a mi wszyscy kazali ten jedwab stosowac :szok: gumy to wlasciwie w ogole nie uzywam, tylko na pasmo grzywki doslownie minimalna ilosc, zeby skierowac ja w odpowiednia strone.

a mam takie serum na suche koncowki, z avonu, niby super.. ale tez takie olejkowate.

jedwab nie jest równy jedwabiowi niestety. te zwykłe sklepowe są beznadziejne. chociaż z tych ogólnodostępnych biosilk jest jeszcze do przeżycia. a te fryzjerskie profesjonalne to drogie jak nie wiem co i mi osobiście jakoś nie podchodzą. wolę już tą odżywkę z auchana;-)

hehe... wymyć się tego nie da z włosów;-) a słyszałyście coś o oleju rycynowym, żeby na włoski kłaść? koleżanka fryzjerka mi ostatnio podpowiedziała, ale jakoś nie mogę się przemóc. śmierdzi to jak cholera i jak na razie to wiem, że przeczyszcza

reklama
hehe... wymyć się tego nie da z włosów;-) a słyszałyście coś o oleju rycynowym, żeby na włoski kłaść? koleżanka fryzjerka mi ostatnio podpowiedziała, ale jakoś nie mogę się przemóc. śmierdzi to jak cholera i jak na razie to wiem, że przeczyszcza

moze to działa podobnie jak jedwab- natłuszcza...
ale to juz chyba wolałabym oliwe z oliwek ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry