reklama

Nasze fotki :)

no wlasnie ja niczego nie uzywam, nigdy nie uzywalam, zadnych masek, gum, jedynie jedwab w plynie na suche koncowki. a teraz mam jak mysz wlosy ulizane wokol glowy, plakac mi sie chce.

w ogole mi sie dzis ryczec chce, tylko porod poprawilby mi nastroj. ja chce skurcze, ja chce, zeby bolalo, ku....................................................................................!!!!!

reklama
hatorska, jaka chudzina...!!! jesu.. gdzie ty zmiescilas tego malego robaczka, co? a corcia slodka ze hoho, szczegolnie z ustami a la angelina i podkolorowanym oczkiem ;-) slodka kruszynka!!!

ale długo tu nie zaglądałam.
mitaginka wyglądasz tak mega bosko w tych włoskach, że po prostu nie wierzę! a te pączki to trzeba będzie Ci wypominać;-)
aenye Twoja fryzurka też jest super i kolorek ślicznie pasuje. jeśli masz takie problemy z włosami to z ręką na sercu mogę Ci polecić odżywkę z auchana w takim wielkim plastykowym słoju wręcz. jest tania i super włoski wygładza i nawilża.
Lorys - Odżywka do włosów HidraKer głęboko nawilżająca 1000g - Ceneo.pl

a przed prostowaniem możesz użyć z goldwella taki preparat. fakt faktem jest drogi, ale włosy po nim wyglądają jak z reklamy
Goldwell Flat Marvel balsam do prostowania - opinie o Goldwell Flat Marvel balsam do prostowania

hatorska śliczna Kruszynka! nic tylko brać i tulić

hatorska, ale ta Twoja dziecinka slodziutka! :tak: I taka tyci tyci, ale to widac ma po mamie ;-)
Troche juz mi smutno tak Wasze dzieciaczki ogladac, bo Wy juz je macie, a moja do mnie chyba nie chce :-( :-(

reklama
skorupka, dzieki.. mam na razie maske z loreala do farbowanych, bo lubie ten zapach, no i ten jedwab, i gume do wlosow.. nigdy nie stosowalam zadnych specyfikow i nie wiem nawet, jak sie zabrac za to.

ja sie czuje okropnie z tym, ze nie urodzilam jeszcze, psychoza mnie dopadla jakas..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry