reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

raczej nie tak duzo jemy, bo po calym dniu postu, gdzie od switiu do zachodu nie je sie i sie nie pije, to tak sie nie da za duzo zjesc, ale za to staramy sie urozmaicac jedzonko i zawsze musi to byc cieply posilek. Bo poza Ramadanem to w sumie tez sie robi te obiady, ale jakos tak juz nie zwraca szczegolnej uwagi, bo wiem, ze moge zjesc, dojesc potem:)
a jesli chodzi o slub, to mielismy slub muzulmanski, bo oboje jestesmy muzulmanami:)
i tez jak widac na suwaczku jestesmy mlodym malzenstwem:)

reklama
WITAM!!!!!!!!

Wróciliśmy cali i jak najbardziej radośni Ja czyli Madziujka i moja Fasolinka!!!!!

Dziękuję Wan kochanę że myślałyście o mnie , dziękuję za miłe słowa i modlitwy _POMOGŁY!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Dziękuję mojemu wspaniałemu mężowi!!

Wypuścili mnie w środę a teraz już muszę być na chwilę w pracy :( z racji mojego stanowiska! Ale za 3 godzinki uciekam!!!
Jestem już bardzo szczęśliwa i wierzę że będzie już tylko dobrze.
W szpitalu dowiedziałam się ile kobiet ma problemy!!!! To jest bartdzo smutne i dołujące!!! Moja pupa cierpi z powodu zastrzyków :) ale to było dla mojej dzidzi!!!
Biorę się do roboty

Pozdrawiam Was i ściskam ;D ;D ;D ;D.

ps. mój brzusio pokaźny

Gratulacja Madziujka. :D :D :D
Cieszymy się bardzo, że do nas wróciłaś i że z Tobą i dzidzią wszystko jest w porządku.
Teraz dużo wypoczywaj i nie przemęczaj się.
Najważniejsza, ża z dzidzią jest wszystko OK.

27 października dowiem się najwięcej....... ile moja dzidzia urosła!!! I jaki termin. AAle narazie jeżeli pozwolicie zostanę z Wami!!! L4 mam do 26.10 i mam nadzieję że będę już z Wami przez te moje 8 godzin dziennie! ;D

bardzo się ciesze madziujka, że wszystko jest ok. Mam nadzieje że jak już nie będziesz majóweczką to chętnie będziesz zaglądać do nas. Jeszcze raz gratulacje :laugh:

ooo jak super!!! witaj kochanie!!!!
Cieszymy sie ogromnie ze z wami wszystko wporzadku!!!dbaj teraz o siebie jak najwiecej!! i zagladaj tez czesto!!!:):) naprawde bardzo sie stesknilysmy!!!!
i jak piszesz:NAPEWNO JUZ WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!

Dziwczyny pradzcie mi bo może wy lepiej się orientujecie w tym jak to jest z tym prawem pracy dla kobiet w ciąży mam umowę na czas określony do 30- 03- 2006 na pół etatu i co teraz czy mam ten urlop macierzyński czy nie co z wychowawczym, narazie z tych wszystkich portali internetowych dowiedziałam się żę na pewno pracodawca musi przedłużyć mi umowę do dnia porodu a co z pensją chyba muszę zasięgnąć porady jakiegoś specjalisty od prawa pracy

Pika z tego co wiem to do czasu porodu musisz być zatrudniona. Po porodzie jeśli zostaniesz zwolniona to ZUS ci wypłaca macierzyński w takiej wysokości jak wysokość twoich dochodów z 6 albo z 12 ostatnich miesięcy. Na wychowawczy raczej nie masz co liczyć :/

reklama
Do góry