reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Trininlov, witam z ukontentowaniem :-)

Mój mąż, niestety, nie cierpi zakupów i o to są największe kłótnie. W sklepie wytrzymuje z 20 minut, a potem zamierza uciec. Szkoda, że ubranka dziecięce nie są na półkach ze śrubokrętami itp. Może by dłużej wytrzymał. :-)

reklama
Trininlov witaj. Zagądaj do nas jak najcześciej i napisz cos o sobie w wątku Coś o nas
Mój mąż nianawidzi zakupów. Oczywiście teraz nie ma wyjścia i jeździ ze mną ale ja nie lubię z nim jeździć bo jak widze juz jego minę jak wchodizmy do hipermarketu to mi sie wszytskiego odechciewa. Natomiast zawsze grzecznie nosi zakupki na 1 piętro :)

ja wolę sama na zakupy jezdzic bo z Mackiem to nigdy nie zdaze niczego wybrac a jak widze jego nieszczesliwa mine to mi sie od razu zakupow odechciewa. Ja to musze pochodzic, poogladac, powybierac a on by od razu pierwsze lepsze z brzegu bral i wychodzi :)

A ja chcialam powiedziec, ze jestem z nas dumna, ze tak fajnie sie trzymamy watkow :) Przynajmniej wiadomo o co chodzi od razu :)
Bo na niektorych ;) "miesiacach" tak wcale nie jest ;)
buziaki za to :)

No prosze, Olenka27, GRATULACJE!!!i tak dluuugo wytrzymalas, podziwiam ;D Ja nie bylam w stanie sie oprzec ani zagladaniu co tez tam jest miedzy tymi malymi nozkami, ani zapytaniu lekarza. Moze, gdybym usg miala robione rzadziej, byloby latwiej, ale tak :laugh:

reklama
Do góry