reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Na moj brzunio tez reaguja ze maly:)))))Musze meza poprosic zeby mi zdjecie zrobil, bo jak sama zrobilam, to w ogole brzuszka nie widac....
Ja tez mam kreske ale taka lekka skrzywiona a od pepka w gore tak na 3cm:))))

reklama
moj brzuszek nalezy do grupy ogromniastych :laugh: i nie wiem co to bedzie dalej ???
a co do kreski to tez mam krzywa i mąz ma z niej taki ubaw.... zupełnie nie wiem dlaczego ;)

u mnie kreseczka blada, ale JEST ;D
troszke krzywawa, ale to chyba normalne w koncu przy linijce nikt jej nie rysowal ;)

jak ja mowie, ze jeszcze jakis miesiac mi zostal to nikt nie ma watpliwosci, a czesc nawet stawia na wczesniejszy porod :D

wiecie co..wracajac do mojego aparatu - to - i rzecz martwa można nastraszyc:):) :D wczoraj poszliśmy do salonu..i mówie, ze sie popsuł..a nie wiem gdzie serwis..itd..a Pani- bym pokazała - zerknie i oceni być moze usterkę- wyciągam aparat - i mówię, ze obiektryw sie nie chowa - nacuskam - schował sie - a leżał od tygodnia- meczyłam go- by sie schował- nic..a tu..masz - wyszłam na klamczuchę - :)- tak czy siak - "operacja go nie ominie"- bo jeszcze mi taki numer w szpitalu zrobi i co - Klaudia nie bedzie miała pamiatki?- nie- nie- nie wyobrazalne!!!- ba nawet pożyczę i wezmę analogowy, w razie W:)

jak juz przy wystajacym pepku jestesmy to mi tez wylazl na zewnatrz i wkurza mnie! bo jest jakis wrazliwy i jak go tyrpne czyms to pobolewa wrecz >:( zachacze spodniami i juz go czuje! ja sie zastrzele jak jeszcze bardziej wylezie. ale co sie dziwic ze go sie czuje jak tam taka cieniusia skorka nigdy nie napieta tak jak teraz :(

Marzenko moj synus poczety zostal w Maroku wiec blisko Tunezji , a kreski wlasciwie nie mam i pepek na miejscu, ale skora brzucha jest juz tak niemilosiernie napieta,ze nawet siedziec czasem nie moge ;)

U mnie kreska jest bardzo jasna, słabo ją widać, i w ogóle pojawiła sie niedawno. Pępek troszkę zaczyna wystawać, ale nie az tak, jak u Marzeny. Dzielnie smaruję brzuszek oliwką dla niemowląt, nienawidzę tego bo beznadziejnie się wchłania- już wiem jakiej nie kupię dla dzidzi, ale jak wyjechałam do mamy na kilka dni i zapomniałam ją wziąć to myślałam, że zadrapię się na śmierć, balsam w zastępstwie się nie sprawdził.

Kasiu ja uzywam kosmetykow Nivea dla niemowlat od jakiegos czasu , w tym plyn do kapieli (krem) oraz mleczko po kapieli to biale dla alergikow, fantastycznie dziala, smaruje sie kilka razy dziennie , polecam. Tylko kiedy moge pochodzic z 'golym' brzuchem laduje oliwke Bambino i czekam az sie wchlonie.

reklama
ja mam jakas oliwke Ziaja, bardzo lubie te firme, a ten preparacik pachnie jakos pomaranczkami i ma fajny dozownik :)

a co do brzuszka, to znajomi na moj widok mowia:
ojej, on jest za duzy dla ciebie!
uuuu, chyba niedlugo pękniesz ;)
woow, blizniaczki?

brzusio sie zmienil, teraz wyraznie czuc dzidziusia, moge pomacac jego glowke, kolanka i pupsko ;D
jak obejmuje brzuszek to jakbym mojego synusia trzymala na rekach :> niezly klopsik z niego wyrosl, az trudno uwierzyc, ze na pierwszym USG mial....0,85cm!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry