natila20
Fanka BB :)
mnie moj maluszek zaczal kopac w 19 tygodni na poczatku delikatnie ale teraz to czuje juz bardzo wyrazne kopniaki macie racje to takie nie do opisanie jestem w 22+1 tygodniu ciazy i jak sie dobrze przyjrze to widze jak moj brzuszek sie rusza ale jak moj maz chce poczuc jak maly kopie to dzidzia jakby czula tate bo nie chce sie ruszac smieje sie do meza ze nasza dzidzia juz ma charakterek po tacie jest uparta bo nie chce kopac jak tatus glaszcze brzuszek !!!
Na kopniaczki pewnie musze jeszcze poczekac , ale i tak jest to cudowne co sie dzieje juz jakis dobry tydzien w moim brzuchu. niesamowite i nie da sie tego opisac, ale cuuudowne.pa pozdrawiam, wszystkie przyszle mamuski.
Pozdrawiam Was wszystkie i dzidziusie w brzuszkach:-)
nieraz uczucie to nie należy do najprzyjemniejszych
ale chociaż wiem, że jest silny i chętnie się rusza. Bardzo lubi sprawdzać wytrzymałość mojego brzucha na wypychanie i nieraz czuję jakby mnie 'skrobał' w środku np. po biodrze. Jak go przygniotę przypadkowo to od razu protestuje serią kopniaków, wygodniś mały
Może dlatego się tak wierci, bo ma mało miejsca? nie wiem ginka mówi, że wszystko ok.