Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale maja przepelnienie ...lekarka ktora prowadzila mi tam cukrzyce ciazowa powiedziala ze mam jechac na ostatnia chwile wiec pojechalam
najpierw chcialam jechac jak mi wody odejda ale potem przypomnialam sobie jak to bylo ekspresowo u Skakanki i zmienilam zdanie... no i w sumie dobrze bo na bank bym nie dotarla do szpitala
a czy jestem zaowolona... mysle ze tak
znalam ten szpital bo rok temu rodzilam tam emilke.... no i wiecie co na oddziale polozniczym lezalam anwet w tej samej sali co z emilka i na tym samym lozku

;-)

tego expresu ;-) Po 4 kolejna już polożna mnie zbadała i w trakcie badania pękl pęcherz płodowy (mam wrazenie, ze to jakby jej wina). Okazalo się, że wody są zielone.
a my tu wszytskie razem to jeden niezly ekspert jestesmy
i sobie pomozemy jakby bylo cos nie tak
ale dobrze,że już po wszystkim
a w szpitalu to się nie dziwię,że miałaś deprechę i,że ryczałaś bo jakbym miała zostać tydzień to też bym wyła a i tak mi sie zdarzyło uronić łezkę;-)brr nie życzę szpitala nawet wrogowi (no chyba,że mojemu dyrowi
)Najważniejsze,że mała zdrowa jak rydz i dostała 10punktów
a te antybiotyki to dają zawsze profilaktycznie
i trzeba zostać dłużej.