reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Chyba każda z nas co jakiś czas łapie doła... Ciężko nie złapać... Ja myślę, że po prostu musimy najpierw troszkę dostać w kość, żeby potem docenić. A dlaczego my? I że to niesprawiedliwe? Cóż, życie po prostu nigdy nie jest sprawiedliwe. I nie ma równości - zawsze ktoś musi dostać po dupie. W tym wypadku - my. Pocieszające, że może być tylko lepiej :)
Czyżbym sama łapała doła... ::)

reklama
:) Magdalenka, Lana - słodkie jesteście :)
Staram się... Na szczęście przede mną niespodziewane wakacje - mąż wraca i wyjeżdżamy. Jeszcze nie wiem dokąd, ale gdzieś odpocząć... Nie mogę się doczekać - głowa ma mi też wypocząć. Wrócę pełna zapału do pracy - mam nadzieję...

Esia ja nie chciałam zaczynać lawiny, ale ja też mam jakiś dziwny dołeczek. W sumie dlaczego my - tyle kobiet rodzi niechciane dzieci, porzucają je byle gdzie, co chwilę słychać że o mało biedne dzidzi nie umarło bo kobieta (z premedytacją nie nazwę tej istoty matką) porzuciła je na śmietniku. Starasz się i nie wychodzi czasem mam wszystkiego powyżej dziurek w nosie - przepraszam moje drogie, ale chyba nie daję rady :(

Esia gratuluje spoznioonych wakacji.moze to bedzie owocny okres.

Maniolek teraz Ty zaczyynasz z tym dolkiem.Dziewczyno opanuj sie .Pogoda cudna tylko sie cieszyc. :laugh: :laugh: :laugh:

wiem Magdalenkakol śliczna pogoda, ale nic nie poradzę więc wyloguję się i jutro mam nadzieję wrócę do Was z optymistycznym podejściem.

Moniolek tylko nie uciekaj płaciusiać... Zrób sobie gorącą herbatkę, zawiń się w koc (czy tylko u mnie w domu jest zimno?!) i obejrzyj coś optymistycznego w tv. Mi to pomaga. Już siedzę w szlafroku z herbatką - wprawdzie oglądam jakieś durny sensacyjny, ale co tam...

reklama
Do góry