reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
     ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
;D ;D ;D może być... zaraz pewnie zabiorą mi net...hihi... akurat wielka burza przechodzi... a ja uwielbiam burzę... patrzeć na piorunki.... a mam super widok za oknem... juz zero bloków... więc nic mi widoku nie zasłania                                                                            :laugh: :laugh: ;D ;D ::) ::) ::) ;D

U mnie tez grzmi .Ale ja net bede miala.Tyle ze zaraz musze mojego uparciucha polozyc spac.Dzisiaj mi pani w przedszkolu naskarzyla ze corcia nie chce robic szslaczkow.BUUUUU To dopiero zerowka .A juz sie zaczyna.Ale bedzie dobrze zakaz ogl;adania bajek powinien pomoz. ;) ;) ;) ;)

SOL oj tak co dziala ten sex:)

LILITH biedactwo ty moje

U mnie znowu dobrze ojecalismy sobie dzisaj ze nie bedziemy sie klocic a bynajmniej bardzo sie postaramy

Witajcie!
Nie smucić sie-gółwka w górę.
Wczoraj był i dla mnie bardzo cieżki-lipny i do bani dzień!..mam nadziję, ze dzis mimo iż za oknem pada i nie ma słonka- będzie dobry -lepszy od wczorajszego!
Pozdrawiam-
Mazurek co u Ciebie??Gin coś widział??:)

reklama
Witajcie dziewuszki nie mogłam wczoraj przez cały dzionek do Was zaglądnąć ,bo mieli awarie z łączem mojego internetu i aż mnie trafiało, ale dziś już spoko.Magdalenkakol-mnie też niedługo czeka zerówka już za rok -bo córcie mam o rok młodszą od Twojej pocieszki :)- u mnie również skutkuje jako kara zakaz oglądania bajek całe szczęście bo nic innego na nią nie działa ::)Dziewuszki a wy smutaski już główka do góry i uśmieszki poprzyklejać ;D-co się dzieje przecież życie jest piękne ;D

Do góry