reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

chyba i ja się zrobię niedostępna! Zobaczymy czy zatęskni. Chociaż to może za wiele- zobaczymy czy się zorientuje że mało bywam w domu! Bo jak na razie to jest mu to obojętne- i tak spi...

reklama
Nemezis , cos ten twój facet chyba ślepu jest! nie widzi jaka ma wspaniałą żonę?? powiedz zeby zajrzał tu do nas, ustawimy go ;)
a tak poważnie to moze go tak troszkę "olej",moze zauwazy ze cosik jest nie tak...

Mężczyźni to dzieci-tylko takie wyrośnięte. Jak coś im się podoba ale jest trudne do zdobycia-to jest to upragniona ich rzecz i zrobią wszystko, żeby ją zdobyć, a jak już ją zdobędą, to przestają się nią interesować, bo już nie jest nieosiągalna - niestety dla nas.A twój mąż jest pracocholikiem. A po za tym chyba lepsza jest otwarta konfrontacja niż milczenie. odpocznij sobie ze dwa dni-idź do kosmetyczki, fryzjera, połaź po sklepach - tobie poprawi się humor, zrelaksujesz się, a jemu utrzesz nosa :) A jak raz nie dostanie obiadu to nie umrze z głodu :) Trzymam za was kciuki :)

NO Nemezis- wiec posłuchaj dziewcząt!a wszystko sie ułoży po Waszej(Twojej)myśli!To fakt..czsem mężczyźni zapominają, ze jednak my potrzebujemy troszeczkę wiecej czułosci i uwagi niż oni..ale "widziały galy co brały":)..chciali być żonkosiami niech teraz o nas dbają nie?:)Uśmiechu Ci zycze i uzdrowienia relacji miedzy Wami:)!
a Ty Malinko -skarbie-zdrowiej nam! i wspieraj babcie...wszytko będzie dobrze!Dbaj o siebie!(Was:)Dużo zdrówka Wam zycze!!!

Cześć babeczki!! Jaka piękna niedziela!! :) Mój ostatni dzień wolności przed koszmarem szóstego roku!!! Zrobiłam rano test owulacyjny i...... dalej nic!!!!!!! Dziwna sprawa :-/ Co o tym myślicie? Czy to może być objaw cyklu bezowulacyjnego? Test robię od razu po wstaniu z łóżka. No nie wiem co to :(

Witaj Nemezis. Piękna niedziela?? Może u was, u nas brzydko, pochmurnie. Jedyny pozytyw, że nie trzeba dzisiaj do pracy iść :)
Jak przeczytałam - 6 rok studiów, to mi gęsia skórka przeszła...brrr. Ty to kobito masz zdrowie tyle się męczyć na tej uczelni. Hihi :D
Jeżeli zaś chodzi o testy owulacyjne, to ja mam jakoś do nich takie podejście... hmm..jak to określić. Nie wierzę za bardzo w nie. Często słyszę, że nie pokazują nic. I aż mi się nie chce wierzyc, że tyle dziewczyn nie ma owulacji. Uważam, że to wyrzucanie pieniędzy. Aczkolwiek rozumiem, że człowiekowi zależy na tym,żeby wiedzieć kiedy jest ta chwila i szuka róznych sposób na to. Sama chyba jednak nie skuszę się na te testy.

reklama
:) nie sugeruj się tak bezwzględnie tymi testami ja go robiłam tylko raz i też nie pokazł, że mam owulację a po 2 tygod od" przytulania" a wiem , kiedy "to się stało" okazało się , że będziemy szczęśliwymi rodzicami...a wię cnie przejmuj się zą tak bardzo i poświęć swoją uwagę tym miłym chwilom , odpręż się, posłuchajcie fajnej muzykii "przytuljcie się" - Pozdrawiam

Do góry