Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no wlasnie tka sie zastanawiam nad czarnym z natruy jestem ciemna blondynka i jaka to farbe polozyc zeby byly czarne?? czarna??? zeby mi nie wyszly niebieskie tka jak mojeje bylej kolezance
ja jestem jasna szatynka z natury i zawsze kładłam granatową czerń były czarne a w słońcu miały taką granatową poświate-piękny kolor ale jak kładłam ciemny brąz też wychodziły czarne tylko jaśniejszy odcień
A ja już nie mam takiego dołka i jestem nawet szczęśliwa. Moje słońce siedzi dzisiaj u rodziców i ma z nimi gadać a propo wspólnego mieszkania i zaręczyn i małżeństwa. mam nadzieję, że pogada, a nie będzie się od tego wykręcał. buziaczki kofane dziewczęta :*
Trzymajcie za mnie kciukasy, bo w poniedziałek znowu będę miała rozmowe na temat dzidziusia
Sol kochana-tak się cieszę ,że dołek juz zakopany i tak trzymać.A ja trzymam za Ciebie kciukaski ,aby Ci się wszystko ładnie ułożyło.Buziaczki!!!!!! :-* :-* :-*