reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

I oby każdy dzień był właśnie taki malinko :)...trzymam kciuki żeby wszystko mjiędzy wami sie ułozyło ;)

reklama
OOO no i ciesz sie tym! a jak mozesz z nim pogadac to wykorzystaj taki mily dzien idzcie na spacerek i pogadajcie ale bez klotni!!! widzisz napewno da sie wszystko naprawic tylko trzeba chciec i trzeba kompromisow z dwoch sdtron!!!! bo to napewno nie jest wina jeden osoby!

monisia dziekuje bardzo

SIOSTRA dzisaj tez bylo cudownie pogadalismy i wiem ze mu na mnie zalezy ale go troche to wszystko przerasta :) tylko szkoda ze czasem moim kosztem. Powiedzial mi tez ze czesto czuje sie odzucany przezemnie a ja oczywiace tego nie zauwazylam wiec jak powiedzialas wina po obu stronach

LILITH to już niedługo twoje dziecię będzie na świecie, boże, tak szybko to minęło :( A ja mam już skierowanie na laparoskopie i do centrum leczenia niepłodności w warszawie :( Moje jajniczki odmówiły tydzoień temu jakiegokolwiek posłuszeństwa i się całkiem zapchały tworząc stan zapalny, boli jak cholera :( A mój facet dalej nie jest wystarczająco dorosły do dziecka, a mi tu lekarze marudzą, żebym po laparoskopii się już o dzidziusia zaczęła starać :) Tylko z kim ;D Myślałam już nawet o tym, żeby iść sobie gdzieś poderwać jakiś model dobrze rozrodczy, ale to jest głupii pomysł :)
A ja mam coraz większą depresję, nerwicę i wszystkie inne schorzenia nerwowe, bo: dzidziuś, szkoła i dom :( Zwariuje chyba :)

Odezwij się LILITH kiedyś do mnie na maila, bądź zostaw wiadomość na gg
Pozdrawiam was gorąco trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki, naprawdę tego teraz będę potrzebować :(

Malinko kochanie no wlansie czytalam i sluchalam kiedys ze to jest czesty problem u par i moj tez mi pow ze boi sie ze go zostawie i zapomne o nim bo mam juz mala....my kobietki tego nie zauwazamy....a faceci faktycznie czuja sie baaardzo odtraceni! szczegolnie jak np maja duzo roboty:( mysla ze juz nie sa nam potrzebni i juz ich nie kochamy...ponoc zawsze nadchodzi dla par taki ciezki okres....szczegolnie np jak mialo sie wczesniej zupelnie inne wyobrazenie o tym jak to bedzie jak bedzie juz z nami dzidzia! Dlatego trzeba sie starac jak najwiecej rozmawiac i okazywac sobie uczuc! chocby jakis skromnych ale okazywac by ta druga polowa wiedziala ze nadal ja kochamy no i POTRZEBUJEMY!!!!!

Moja mala zaczyna sie strasznie ruszac i wrecz mi brzuszek rozrywa heh...mam juz lekkie bole i klopot z terminem bo nie wiem ktory jest poprawny i ktorego sie trzymac:( mowia mi ze niby kwietniowego ale ja jakos nie umiems ie przestawic:( wydaje mis ie ze tak czy siak za jakies 2 tyg urodze:):)

Sol skarbie z facetami sa ciagle problemy!jak nie to to cos innego i tak w kolko!!!! Co do gg to odezwe sie jak bede na kompie i odnajde twoj numer:p teraz bola mnie ciagle plecy i niestety ide szybko na BB czytam i uciekam :(
I glowa do gory!! zycie jakos sie toczy i zazwyczaj wszystko sie uklada!!! pamietaj ze musisz byc dzielna!!

Liluś za dwa tygodnie już ??? rany ale ten czas zleciał!!!!
Oj jak cudnie..będziesz tulić swoja małą w ramionach :)

LILITH SUPER CAŁĄ CIAŻĘ PRZESZŁAŚ NA BB - będziemy trzymać kciuki a i chyba zaglądać tu będziesz - choćby pokazać dzidziusia!!!!! i czasem w przerwie natłoku obowiązków coś do nas napisać :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Malinko jejku!! ale natlok !! oby wam czasu dla was nie zabraklo! a ja jak urodze tez chce isc na prawko hihi :)

tak wogole dzis zaczynam starym terminem 36 tc :)ty Malinko kiedy urodzilas? chyba przelom 37/38 ???
No i musze ci sie pochwalic ze dzis przyszedl mi wozeczek!!!!! dokladnie taki (ale na zywo wyglada lepiej)
93883741_1

super sie prowadzi i jest dosc lekki (16 kg) no i juz baardzo bym chciala isc na spacerek szczegolnie ze taka ladna pogoda!!!

W sobote chyba kupimy kosmetyki dla malej i bedzie juz wszystko!!!!
Bardzo sie ciesze!!!

Dziewczyny pewnie ze bede was odwiedzac!!! teraz ciagle zagladam i czytam ale nie pisze bo sama nie wiem co zreszta dziwnie to czasem wyglada jak przyjde i cos napisze:(
pozdrawiam!!

Do góry