reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Ja miałam zaledwie tydzień urlopu i już zdążyłam zapomnieć, że go miałam. Czuję się jakby w ogóle go nie było. Jestem zmęczona :(

reklama
Agutek..wpsółczuje..Porzadny wypoczynek kazdemu jest potrzebny.., ale spokojnie..na macierzyńskim moze troszke sobie odbijemy..??..(jesli dzieci dadza:)

Jak będę w ciąży to mam zamiar wziąć porządne zwolnienie lekarskie i wtedy będę odpoczywać. A co należy mi się ;)

Jasne, że tak Agutek:)Ja tez zamierzam dbac o dzidziolka i siebie:)..to piękny okres w zyciu kobiety, wiec tez zamierzam delektować sie kazda chwilą:)

Dziękuję Magdalenko za odpowiedz:)..tak tez myslę..chociaż wcześniej (już mówilam Wam), ze nigdy nie wiem kiedy mam owulację, bo nigdy tego nie czuje(tak jak pisaly tu dziewczeta)..no i trwa to już z 3-4 dni

reklama
Ja miałam takie bóle w tamtym cyklu, tylko bolały mnie jeszcze plecy, tak, że nie mogłam się za bardzo schylać itp.

Do góry