reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Doskonale cię rozumiem ja także cały czas czekam to wszystko przez te pigułki 4,5 roku brałam a teraz jak chcę zajść to nie mogę

kończy się trzci miesiąc. Ginekolog powiedział że zaraz jak odstawię to wszystko wróci do normy i można się starać jak widać kłamał

no wiesz oni tez wszystkiego nie wiedza kazda kobieta inna jest

Ja powiedzialam mezowi ze po ciazy nie mam zamiaru brac zadnych tabletek nie bralam przed to nie bede brala po nie mam zamiaru sie truc

To juz troche . Ja odstawilam w styczniu ale bralam tylko 3 miesisace na przeleczenie torbieli. Jednak starac sie zaczlismy dopiero teraz w sierpniu.

ja mam też taką nadzieję zanim zaszłam w ciążę z Matusiem też brałam i jak odstawiłam tozarz byłam w ciąży faktycznie a teraz nic ale nie tracę nadziei dzisiaj poprawka wczoraj już nie dałam rady było mi wieczorem nie dobrze i zasnęłam razem z moim małym o 21

reklama
Do góry