reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

I@onka ja tez mam problem z jajnikam itorbielami ( cystami).i jak widzisz juz jedno dziecko mam.Teraz staram sie o drugie.A kiedys moj lekarz mi powiedzial ze na torbiele najlepsza jest ciaza.Fakt ze moze nie jest tak latwo zajsc ale trzeba probiowac i niczym sie nie przejmowac.

reklama
Ja nie wiem  o co chodzi z tymi jajnikami. Ja też się staram trzeci miesiąc i na razie nic więc głowa go góry. Może jakieś cysty na jajnikach? Ale to on powinien ci powiedzieć co masz z tym zrobić jaki e  leki brać czy może wyciąć? Nie mam pojęcia  jak Ci pomóc i co doradzić. A poszukaj w necie może coś bedzie o tych jajnikach

Ja myślałam ze o problemie ewentualnej niepłodnosci to moze po roku staran trzeba sie martwic a on od razy mąz do badania ja badania... te jajniki to tylko powiedział ze są i to moze byc prooblem z zajciem w ciązę juz sama nei wiem

I@nka!!! nie martw sie!!! jesli to dobry lekarz napewno pomoze ci zajsc w ciaze ...ja zabardzo niewiem co to z tymi jajnikami...tzn troszke wiem ale nie do konca...:( a czy ten lekarz jest sprawdzony??? to twoj zaufany?? moze powinnas zasiegnac rady innego? najwazniejsze bys nietracila nadzieji!!!!!:)

Własnie nadzieje to ja trace. Do tego lekarza chodziłam przez lata był ok i pod reką. Jak postanowilismy sie starac to poszłam do innego sprawdzonego i wogóle suuuupera poza tym on pracuje w szpitalu. Ale on nie jest tak pod ręka wiec z brzuszkiem pobiegłam do tego pierwszego. I chyba myśle ze pojade do tego u którego zaplanowałam poród...Boze o ile ja wogóle urodze

idz do tego 2!!! zawsze powinno sie zasiegnac rady drugiego lekarza w razie jakis niedomowien!!!!:) napewno nic tym nie stracisz!!!tylko zyskasz!!

reklama
I@nka!!! zobaczysz ze bedzie dobrze!! wiele z nas ma problemy wspieramy sie a po czasie sie udaje!!trzeba byc cierpliwym i wierzyc!!!a wtedy mozna nawet gory przenosic!!:)

Do góry