• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
LANA pisze:
kINDZIA100- witaj!!!  ;D  jestem tu z Wami -na bierząco wszystko czytam tylko ostatnio mniej się udzielam -brak czasu i oczywiście dużoooo przytulanek z mężusiem -hi hi ::) ;D-a co tam skarbie u Ciebie słychować?? :)
Witaj witaj LANA!!! cosik mam jakiegos dola od kilku dni.Wszystko mnie denerwuje,doprowadza do szalu i wogole jakas taka wstretna jestem :(
Moze napisze cos wiecej w poniedzialek
dobranoc dziewczynki

Kindzia-główka do góry skarbie-ja też mam czasem takiego doła ,że nic mi się nie chce i chodze wściekła na cały świat i sama z soba nie mogę wytrzymać-sama bym się czasami udusiła  >:( >:D-ale szczęście ,że zdaża mi się to rzadko-ale niestety tak jak chyba wszystkim zdaża się niestety :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry