reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

no widzicie dziewczyny, jaki ze mnie nowicjusz na stronce-nie rozumialam o co chodzi z nowym watkiem-ale znalazlam przez przypadek ten o problemach-no i przypomnialam sobie jak pisalysmy wczoraj czy we wtorek ze zakladamy nowy.....
teraz to juz wiem ze mam wszystkie sprawdzac!!!
i tyle sie dzieje-dobrze ze dzis pracy malo to mozna poczytac!!!
ciesze sie ze wszystko tak wam sie ladnie uklada!!!!
oby tak dalej!!!
i fajnie ze jest pare z was ze slaska!!!

reklama
Z mezykiem tak!! i nawet mowi mi i dba o mnie spowodu bobaska!bo cos mowi ze chyba sie nie myli...
a nie tak z @ to nadal nie ma...juz 2 dzien dzis bedzie...ale spokojnie ten miesiac to jakos wszystkim sie spoznial wiec pewnie mi tez!!choc mam spore juz przeczucia na fasolke...ale zapeszac nie bede!

a Ja wam opowiem co moj kochany mezulek widzial.Byl przedwczoraj u tesciowej( swojej mamy) i tam na kominie usiadl bocian.Stanal sobie i tak sie mu tam spodobalo ze przysnal.Wszycy sie zastanawili komu rwrzuci prezent. Ja mowie do meza ze moglby mu szepnac ze to nie ten blok niech poleci 2 ulice dalej.To sie zaczal smiac
Ale tak naprawde to moglby nam wrzucic do komina jakie dzidzi

Magdalenkokol a może ten bociek przyniósł zapowiedź że mama Twojego męża zostanie poraz kolejny niedługo babcią - czego WAM SERDECZNIE ŻYCZĘ MOŻE JUŻ WE WRZEŚNIU....

no dolekarza ide 30...szybciej nie da rady!!a testuje...hmmm niewiem...poczekam napewno do jutra...moze cos sie porobilo jak u dziewczyn...bo ja normalnie tez mialam cykle jak w zegarku tylko od ostatniego bobo sie zmienilo.ale wsumie owulacje mialam tak jak trzeba w 11-12 dniu...:(czyli 12 sierpnia...)...ale poprostu boje sie zatestowac...

reklama
nie ...ja mialam 11-12...owulacje i zawsze mam rowniutkie nastepne dni czyli 24 powinnam miec!! idealnie w srodku!!jak mialam cykle 28 dniowe to mialam wlasnie tak jak mowisz!!ale teraz mam w srodku lub dzien przed!!

Malinka...a testy moga klamac...:( zreszta niema co zapeszac i tak sie na nie rzucac...napewno sie zis przytulac bedziemy to pewnie po tym mnie zaleje...:(

Do góry