reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

ano- mnie wczoraj po południu i one dopadły- czepiałam się wszystkiego..i beczałam, jak coś było nie po mojej myśli..a w drodze na wieś rozbeczałam się na pisence, którą usłyszałam w radio..poźniej humor znowu wrócił-co za huśtawka nastroju!-nie lubię tego!
madziujka -gółwka w górę:)!(może tak wczesniej obudzić mężusia-np dobrym śniadankiem?:)

reklama
Witaj Kachaa:)i gratuluje:)dziewczęta mają duza wiedzę i racje, wiec problem się rozwiaze jak tak zrobisz:)Powodzenia!
u mnie 19dc-za tydzien testuję:)

BARDZO BYM CHCIAŁA ALE JA W PRACY ON W DOMCIU ŚPI PO NOCCE.
Muszę czekać do 16 i myśleć i myśleć znów zaśmiecać głowę bzdurami. Chyba wogóle wczoraj były jakieś złe fluidy w powietrzu co nie? Oby dzisiejszy dzień był już spokojnieszy i oby wyszło słonko od razu zrobi nam się lepiej ! ;D

dziś Madziujka będzie lepiej!Myślimy tylko pozytywnie-o tym, ze życie jest piękne!!Mamy naszych kochanych mężów,a i niedługo rodzinka nam sie powiększy :):):)

Dziękuje Wam za rade.
Rusalko trzymam zaciśnięte piątachy!

jesli chodzi o lacidofil-mam w tabletach-mogę zażyć?+tantum rosa+jogurciki= mam nadzieje, że przejdzie:(

Madziujka!!!Napewno sie ulozy!!pobedzie troszke sam w domciu i moze zapomni!!a ty wrco jak gdyby nigdy nic i sie usmiechaj przytul i niech wie ze sie starasz by znow bylo oki!!ewentualnie po drodze spraw mu jakas niespodzianke!albo cos dobrego na obiadek przygotujesz albo jakies piwko -jak lubi co kolwiek by wiedzial ze o nim myslisz!ja teraz uciekam do swojego bo zas zrobi mu sie przykro ze wole siedziec tu od rana( a wstalam dzis wyjatkowo wczesnie) niz z nim!!!

Rusalo dziwne te humorki u ciebie!ja mam wlasnie takie same!moze to na fasoki hehe!

No pewnie,że się przytulę po co to ciągnąć dalej i być upartym.
A ja za Was trzymam kciuki by te Wasze humorki były fasolinkowe!!!! ;D ;D ;D Musi się w końcu udać!

reklama
Do góry