reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Dorka - my podobnie jak ty żyjemy myślą o dzidzi, tak więc ekscytujmy się razem, to zdrowy objaw :D

Kasieńko - to forum naprawdę udzieliło mi wiele odpowiedzi na moje wątpliwości i baardzo wsparło psychicznie.
Rzeczywiście, nie zawsze można pożalić się osobom bliskim, zwłaszcza na kogoś z rodzinki, bo człowiek ma pewne zachamowania. Znajomym nie bardzo, bo jak napisałaś bądź co bądź to rodzina.
Tutaj są ludzie, którzy nas słuchają a co najważniejsze rozumieją. :D
Dziewczyny dobrze, że mamy siebie na wzajem. :-*

reklama
Mam trochę doła, tak sobie myślę, że w tym miesiącu znowu przez moje wyjazdy nic z tego nie wyjdzie, i trochę mi już brakuje optymizmu. Jestem ostatnio tak zapracowana, że jak już wracam do domu to tylko spać mi się chce... Czasem myślę, żeby sobie odpuścić na trochę... :( a z drugiej strony tak bardzo bym już chciała czekać na dzidziusia...

Hej Margolis! ja też dzis w nienajlepszej formie...jakaś skiśnieta jestem..
Moze uda się Margolis w tym miesiacu nie czekac..a..wiedziec juz, zę fasoleczka jest- Tego Ci życzę z całego sedruszka!!
Mówia, ze wtedy, gdy tego sie będziemy najmniej spodziweac... ;DBędzie dobrze-głwa do góry..w chmury!!:)

Hej!

Margolis, ja też padam ze zmęczenia, miałam tak zakręcone ostatnie 3 dni, że nie mam na nic siły. Dzisiejsze popołudnie spędzę na kanpaię przed telewizorem. Sama :( bo mąż w pracy :mad: Nie martw się, może się w końcu uda, kiedyś musi przecież, nie? ;) Głowa do góry :)
Dzięki moje wspaniałe wirtualne "psiapsiółki" :laugh:
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Hej dziewczynki :D o losie! Moja koleżanka ma pięknego, prawie rocznego synka-cudo, i wczoraj oznajmiła, że jest znowu w ciąży. Jest grudnioweczką-tak jak my bardzo chciałyśmy.... ale ona wcale sie nie cieszy. A mi się che ryczeć bo wszystkie dużo byśmy dały, żeby być na jej miejscu. Aż mnie ukuło.
Ale taki jest los.

Witajcie-ano Izabelka..taka ta natura-.., ale my też będziemy miały swoej Dzidziusie- cierpliwosci!

Głowa i tyłeczki w górę!:)

Pozdarwiam..zmykam spać- maz woła!! ;D

aa..wiecie co??:)Pozwoliłam sobie pokazac mężowi brzuszki forumowiczek-był zachwycony!:)i ciągle pyta-kiedy ja taki ładniutki brzunio bede miała ;DWariat mój;)!

Wiem, Dorka, wiem ;) Ja mojemu poczytałam o konkursie na tatę- podobało mu się. A jak zajdziemy w ciążę, to dam mu do poczytania- o roli taty-też tam jest-czytałaś? Jest super napisane. pozdrowionka

Nie czytałam!..-gdzie to jest Izabelko!Dawaj-potestuję swojego-przyszłego-..calą noc go bedę meczyła-jak to zniesie-jest gotowy:)-jak mnie wytrzyma.. ;D..to reszta powinna byc już-pikusiem ::)

reklama
Na wstępie BB zanim wejdziesz na forum. Po lewej stronie jest dział Dzieci 0-2 wejdź w "ciaza i porod"-a tam cała lista i jest: Drogi przyszły Tato; Mężczyzna; tak w ogóle to faje rzeczy piszą. Zobacz też kalendarz ciązy jak nie widziałaś. Super polecam ;) buziaczki

Do góry