reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Hej kobitki.Nie chce sie wymadrzac ,ale chce wam cos poradzic. Jesli chcecie szybciutko zajsc w ciaze to wyprobujce sposob, ktory pomogl i sprawdzil sie juz trzem moim kolezankom. Po stosunku- nozki w gore i zrobcie swiece tak jak na w-f-ie ;).Sposob sprawdzony i prawie zawsze skuteczny. Moze sie wam to wydawac smieszne lub glupie, ale naprawde dziala. Oprzyjcie nozki o sciane , Dupka do gory i tak sobie polezec z 10 min. Sprobowac zawsze warto!!! Jedna z moich kolezanek probowala 2 lata, a po tym zaszla w ciagu miesiaca, druga tak samo.Pa pa i milego probowania.Trzymajcie sie!!!

reklama
przyszłego- tatusia..meżem już moim ponad 3 lata jest:) ;D-to do mojej wczesniejszej wypowiedzi ::)

hej!

byłam znowu dziś u mojego gina na kolejnym zastrzyku, jajniki coraz ładniejsze i mniej "policystyczne", co mnie bardzo cieszy, ale w tym cyklu niestyety nic z tego :( Poczekam do następnego. Pytałam go co z tą poduszką, uśmiał się tylko, ale powiedział, że to może lecz nie musi sprzyjać. za to naprawdę pozycje od tyłu są skuteczniejsze ;) Hehe, wyobrażam sobie minę mojego męża jak po stosuneczku nóżki do góry i o ścianę ;D Ale spróbować można ::) Uczeń mi dziś powiedział: "Pani jakaś zmartwiona. Trzeba olać system" Hehe, więc może warto "olać system"- samo się wszystko ułoży? (czyt. zapłodni ;) )
Pozdrawiam

Kasiu ciesze sie, ze twoje zdrowko juz w lepszej formie.

Co do tych pozycji to slyszalam, ze pozycja od tylu szczegolnie dobra jest dla kobiet z tylozfieciem macicy.
Natomiast fikanie nozkami u gory "po" to calkiem normalna sprawa...moje kolezanki, ktore juz dawno sa szczesliwymi mamusiami, jak najbradziej kombinowaly i lezaly z pupa do gory...wiec jak my cosik takiego zrobimy to nikt z nas sie nie bedzie smial :D

Witajcie!- Kasiu, tak się cieszę, ze już lepiej- "należy "Wam-sieDzidzius-którego juz kochacie!Powodzenia!Trzymam piąsteczki za owocne"fasolkowanie" Ja tam nawet i nozki w górę dam..a co ;Dpośmiejemy sie najwyzej z mezem..Nie mówiłam mu o tym- ciekawe jakie oczy zrobi, jak zaraz po kosiam kosiam- połoze sie i zadre nogi do góry :laugh:

skiśnieta wciaz jestem..........

Kasieńka! Jak mi sięw tym cyklu nie udało to w przyszłym będziemy sobie sekundować! Mam nadzieję, że może jednak już.... Oj będzie co ma być! Ale tak bym chciała by to było już! Trochę dziś kłuje mnie podbrzusze i jakby lekki plamki ale nie wiem co to oznacza? Może po Luteinie?

My z Agnezzz potrafiłysmy dać wykład na temat luteiny, ale w zwiazku z tym, ze było to kopjuj/wklej..czyli teoria odtwórcza...ja bynajmniej..nie potrafię pomóc..Moge pogdybać..,ze hormony zaczęły już szalec bo KTOS tam zagoscił-Czego Ci Margolis i pozostałym życze!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej!

Pisałam już na innym wątku, że już na pewno nie będę mieć dzidzisia w tym cyklu- dostałam krwotoku i wylądowałam w szpitalu :( dziś wrociłam. Po moich zastrzykach w brzuch powinnam uważać na siebie a ja dźwigałam czteroletnie szkraby i niewesoło się to skończyło :( Trudno, lekarz i tak nie dawał mi szansy w tm cyklu. słaba jestem trochę, idę odleżeć. Ale nam pokrzyżowałam plany weekendowe :( Mieliśmy jechać w góry a ja tu taki numer wykręciłam :-[ mam L4 do końca następnego tygodnia.
pozdrawiam

Do góry