reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

HE HE no to superancko :laugh: To sie chlopy wstrzelily :laugh: ja tez mam to jeszcze nie potwierdzone przez lekarza ale fajowsko by bylo ;D szkoda ze w tym samym szpitalu nie bedziemy rodzic :laugh:

reklama
Ale co tam !!! nie ma sie co martwic ;D wezmiemy do szpitala necik i kamerki :laugh: i juz bedziemy razem rodzic :laugh: :laugh: Ze wszystkimi Boomowiczkami :laugh: :laugh: ;)

LILITH to dobrze ze juz sie lepiej czujesz i ze z mezme lepiej. A piesek wychodzi na spacerek razem ze Mna i Weronika a wtedy kiedy nie moge wyjsc wypuszczam ja na balkonik i potem sprzatam ona jest malutka to nie na problemu moja kochana miniaturka

Malinko no faktycznie ja to tak nie dam rady z moja:):)ale jeszcze cos wykabinuje:):)
Kallusia bo mam uraz do BB szpitali:(:(

LILITH nio wlasnie jak tma bylo u lekarza? buziaczki ja jestem jakas zmecozna dizs i boli mnie brzuszek od kilku dni :(a LILITH nie wiesz co u AGUTKA? i RUSALKI wcale ich tu nie iwduje

KALLUSIA a ty jak sie czujesz???

Witajcie!
Wczoraj wrocilam dopiero po 21 i bylam strasznie padnieta wiec nie pisalam...
jeszcze na pech auto sie popsulo po drodze wiec lekkie zamieszanie bylo:)
Ordynator faktycznie super!!ale sie go wystraszylam na poczatku! :p Oczywiscie nie moglam sie polapac co i jak i troche pobladzilismy:)
trzeba bylo na niego chwilke poczekac a pozniej bez problemu zgodzil sie nas przyjac:) Pogadalismy co i jak i sie zgodzil:)
Kazal mniejw iecej dac znac kolo 10 kwietnia-dal numer kom itd. lub wczesniej zalezy jak moj gin stwierdzi ze sie zbliza lub cos sie dzieje niepokojacego:) Wtedy sie dogadamy co i jak jak bedzie wygladal porod itd:) Oczywiscie mezus moze byc przy mnie i nic sie nie placi (co u nas raczej jest nie mozliwe).Faktycznie tez troche pozartowal i ogolnie pocieszal mowil ze zdaze i niema sie co bac:):)

no i szpital sliczny sale 2 osobowe z wlasna lazienka itd:)dzieciatko 24 przy mnie chyba ze nie jestem w stanie sie zajac lub jestem zmeczona to pielegniarki odrazu pomagaja:):) naprawde super!!!

Co do Rusalki to czasem wpada do nas na majowki a ja do niej na czerwcowki i tyle:(:(
A o Agutku nie mam pojecia:(:(

reklama
LILITH ciesze sie ze u ciebie dobrzei ze jestes zadowolona. Jak bedzie tam gdzies RUSALKA to pozdrow ja odemnie ja sie jakos zakatarzylam i brzuch mnie boli

Do góry