reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Lilko- no cos Ty- wskazówki od doswiadczonych -już mam:)- są bardzo cenne:) wiec my chcemy byś pisała jak najwiecej rad!!..by łatwiej i bezprobblemowo móc cieszyć sie obecnym stanem:):)

Pozdrawiam!!!
ps. Jeśli chodzi o zęby- to zaplanowałam sobie tak:)_ porobiłam ząbki w zeszlym roku..i mam spokój-. Kontrole nie wykazały żadnych zmian..i wówczas przystapilismy do akcji- robimy bajbusika:)..Teraz pewnie nie miałabym glowy i czasu na żęby..no, chyba, ze same by sie upominały(bolaly:)..

Lilka - dla mnie super ze nam pomagasz:)))))) :) :)
Ja nie zdążyłam z ząbkami, pójdę w przyszłym tygodniu.
Dzisiaj czuje sie o niebo lepiej i mam lepszy humorek:)))))yupiiiii

dziekuje dziewczyny ;) kochane jestescie

jakby nam strania wyszly od razu to bylabym czerwcoweczka 2005 :laugh:
wiec w jakis sposob czuje sie z wami zżyta :-*

Hej ja już po dentyście. Jakoś wytrzymałam bo dziurki były jeszcze maleńkie i nie m0ocno bolało. Ja tam się nie boję dentysty. W I trymestrze zaleca się chodzić, bo zęby strasznie szybko "lecą". Mojego męża siostra zwlekała i niestety ząb trzeba było zatruć. Nie boję się chodzić bo i tak nigdy nie biorę znieczulenia a plomby robię nieszkodliwe - światłoutwardzalne, więc absolutnie zagrożenia nie ma. Wczoraj z wrażenia nudności minęły mi jak ręką odjął!! Nawet potem jeszcze ok 2 h czułam się super. Niestety zła nowina jest taka, że poleciały mi jeszcze 2 zęby. Dobra- że na razie nie trzeba głęboko wiercić więc nie będzie bardzo bolało. Nie ryzykujcie dziewczyny nie chodzenia do dentysty, bo niestety ząb "siejący" bakterie może spowodować nawet poronienie, a przy obecnej technice nie ma niebezpieczeństwa dla dziecka. A dentysta co mówi żeby w I trymestrze nie chodzić to albo palant albo zatrzymał się na amalgamacie!

Nemezis ciesze sie ze Ci sie udalo bez problemu :) ja tez sie chyba dzisiaj zapisze do dentysty bo boje sie ze mi zabki poleca. Lilka to milo ,ze nas odwiedzasz im wiecej fachowcow sie wypowiada tym wiecej wiemy ;D
Sumka fajna ta strona o dolegliwosciach :)

a ja tak jeszcze o mdłosciach- dostałam dziś od dzidziusia prezent na urodziny:):):)..wstałam bez mdlości:):)

Wszystkiego najlepszego Rusałko z okazji urodzin:)
Radości z fasolki i żadnych mdłości:)
To dzidzia wiedziała kiedy prezent sprawić:)))))) :) :)

reklama
Masz dziś urodziny, Rusałko? Wszystkiego najlepszego!! Radosnej ciąży i pomyślnego rozwiązania!!! I jak najlżejszych objawów :)

Postraszyłyście mnie, dziewczyny, tymi zębami. Umówiłam się do dentysty na przyszły tydzień... Ech...

Do góry