reklama
Lilko- no cos Ty- wskazówki od doswiadczonych -już mam
- są bardzo cenne
wiec my chcemy byś pisała jak najwiecej rad!!..by łatwiej i bezprobblemowo móc cieszyć sie obecnym stanem

Pozdrawiam!!!
ps. Jeśli chodzi o zęby- to zaplanowałam sobie tak
_ porobiłam ząbki w zeszlym roku..i mam spokój-. Kontrole nie wykazały żadnych zmian..i wówczas przystapilismy do akcji- robimy bajbusika
..Teraz pewnie nie miałabym glowy i czasu na żęby..no, chyba, ze same by sie upominały(bolaly
..
Pozdrawiam!!!
ps. Jeśli chodzi o zęby- to zaplanowałam sobie tak
Nemezis
Fanka BB :)
Hej ja już po dentyście. Jakoś wytrzymałam bo dziurki były jeszcze maleńkie i nie m0ocno bolało. Ja tam się nie boję dentysty. W I trymestrze zaleca się chodzić, bo zęby strasznie szybko "lecą". Mojego męża siostra zwlekała i niestety ząb trzeba było zatruć. Nie boję się chodzić bo i tak nigdy nie biorę znieczulenia a plomby robię nieszkodliwe - światłoutwardzalne, więc absolutnie zagrożenia nie ma. Wczoraj z wrażenia nudności minęły mi jak ręką odjął!! Nawet potem jeszcze ok 2 h czułam się super. Niestety zła nowina jest taka, że poleciały mi jeszcze 2 zęby. Dobra- że na razie nie trzeba głęboko wiercić więc nie będzie bardzo bolało. Nie ryzykujcie dziewczyny nie chodzenia do dentysty, bo niestety ząb "siejący" bakterie może spowodować nawet poronienie, a przy obecnej technice nie ma niebezpieczeństwa dla dziecka. A dentysta co mówi żeby w I trymestrze nie chodzić to albo palant albo zatrzymał się na amalgamacie!
AneczkaK
mama bambulinkow
Nemezis ciesze sie ze Ci sie udalo bez problemu
ja tez sie chyba dzisiaj zapisze do dentysty bo boje sie ze mi zabki poleca. Lilka to milo ,ze nas odwiedzasz im wiecej fachowcow sie wypowiada tym wiecej wiemy ;D
Sumka fajna ta strona o dolegliwosciach
Sumka fajna ta strona o dolegliwosciach
znalazlam u mamus listopadowych
Jej musze jak najpredzej do dentysty:
http://polki.wp.pl/kat,1676,wid,7364965,wiadomosc.html?ticaid=1836
Jej musze jak najpredzej do dentysty:
http://polki.wp.pl/kat,1676,wid,7364965,wiadomosc.html?ticaid=1836
reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Masz dziś urodziny, Rusałko? Wszystkiego najlepszego!! Radosnej ciąży i pomyślnego rozwiązania!!! I jak najlżejszych objawów 
Postraszyłyście mnie, dziewczyny, tymi zębami. Umówiłam się do dentysty na przyszły tydzień... Ech...
Postraszyłyście mnie, dziewczyny, tymi zębami. Umówiłam się do dentysty na przyszły tydzień... Ech...
Podziel się: