reklama
Witajcie
Miło dostac tyle, tak miłych życzęn- Bardzo bardzo dziękuję!! :-* :-* :-* :-* :-*
Jednak wczoraj mdłosci były..a nawet gorzej..
..ee..juz chyba dobrym samopoczuciem sie nie bede chwaliła, bo potem zong..:/
Miło dostac tyle, tak miłych życzęn- Bardzo bardzo dziękuję!! :-* :-* :-* :-* :-*
Jednak wczoraj mdłosci były..a nawet gorzej..
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziewczyny, ja wiem, że to jeszcze kupę czasu, ale sen z powiek spędza mi pytanie, co zrobię z Maleństwem, jak skończy mi sie urlop macierzyński... To tylko 16 tygodni, dzidzia będzie jeszcze maleńka, a ja będę musiała wrócić do pracy... Obie babcie daleko, bo przeniosłam się z Krakowa do Gliwic, mam tu jedną ciocię, którą planowałam wrobić w Maleństwo, bo gospodyni domowa i chętnie by pewnie dorobiła, a mam do niej duże zaufanie, a tu ciocia się emancypuje i od września poszła do pracy... I teraz jestem w kropce. Nie chcę brać przypadkowej opiekunki, czy z polecenia koleżanek, bo jak sama nie będę ufać, to Malucha nie oddam - za dużo się historii nasłuchałam, a do żłobka oddać 3,5 miesięczną Kruszynkę - dramat... I nie wiem, co lepsze...
Olu, ty zdaje się też po przeprowadzkach... jak sobie radziłaś? Daleko masz do rodziców?
Kurcze, babcia, jeszcze jak blisko, to jednak fajny wynalazek...
Co robić, dziewczyny? A jakie Wy macie plany??
Olu, ty zdaje się też po przeprowadzkach... jak sobie radziłaś? Daleko masz do rodziców?
Kurcze, babcia, jeszcze jak blisko, to jednak fajny wynalazek...
Co robić, dziewczyny? A jakie Wy macie plany??
reklama
agaforever
Mama lipcowa'06 Początkująca(y)
Ahoj
) Co u Was kochane mamusie?U mnie ok,biorę no-spe i duphaston i jest ok.Jeszcze 3 tyg do wizyty,podczas której zobaczę serduszko
)
Czy zaczęłyście już robic album dla dziecka?Ja już zczęłam-wklejiłam test ciążowy,wyniki testu ciązowego z krwi i pierwsze zdięcie z usg 6 tydzień.Ale mam radochyyy.Aha polecam wam fajną stronkę z art dla dzieci www.calineczka.pl.Narazie potrzebuję ok 2000 tys na zakupy
.Pozdrwaiam
Czy zaczęłyście już robic album dla dziecka?Ja już zczęłam-wklejiłam test ciążowy,wyniki testu ciązowego z krwi i pierwsze zdięcie z usg 6 tydzień.Ale mam radochyyy.Aha polecam wam fajną stronkę z art dla dzieci www.calineczka.pl.Narazie potrzebuję ok 2000 tys na zakupy
Podziel się: