reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Wszystkiego co najlepsze!!! :)

Tez odnosnie dentysty dalyscie mi do myslenia, ale ja sie umowie tylko na przeglad bo raczej nie mam zadnych dziurek  ;D

reklama
Rusałko, wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, zdrówka i spokojnej ciązy:)Wszystkiego co najlepsze!

"Wszystkiego czego chcesz o czym tylko marzysz dzisiaj życzę Ci" Samych pięknych i radosnych dni macieżyństwa, pociechy z męża, wsparcia rodziny, prawdziwych przyjaciół i ogromu miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rusałko życzę ci wszystkiego co najlepsze, zdrowego pulchnego bobaska który będzie twoją radością i sensem życia

Rusałko - więc ja dopiero dziś bo wczoraj mnie tu nie było...życzę ci spełnienia Twoich upragnionych życzeń :)

Witajcie:)
Miło dostac tyle, tak miłych życzęn- Bardzo bardzo dziękuję!! :-* :-* :-* :-* :-*

Jednak wczoraj mdłosci były..a nawet gorzej..:(..ee..juz chyba dobrym samopoczuciem sie nie bede chwaliła, bo potem zong..:/

Dziewczyny, ja wiem, że to jeszcze kupę czasu, ale sen z powiek spędza mi pytanie, co zrobię z Maleństwem, jak skończy mi sie urlop macierzyński... To tylko 16 tygodni, dzidzia będzie jeszcze maleńka, a ja będę musiała wrócić do pracy... Obie babcie daleko, bo przeniosłam się z Krakowa do Gliwic, mam tu jedną ciocię, którą planowałam wrobić w Maleństwo, bo gospodyni domowa i chętnie by pewnie dorobiła, a mam do niej duże zaufanie, a tu ciocia się emancypuje i od września poszła do pracy... I teraz jestem w kropce. Nie chcę brać przypadkowej opiekunki, czy z polecenia koleżanek, bo jak sama nie będę ufać, to Malucha nie oddam - za dużo się historii nasłuchałam, a do żłobka oddać 3,5 miesięczną Kruszynkę - dramat... I nie wiem, co lepsze...

Olu, ty zdaje się też po przeprowadzkach... jak sobie radziłaś? Daleko masz do rodziców?

Kurcze, babcia, jeszcze jak blisko, to jednak fajny wynalazek...

Co robić, dziewczyny? A jakie Wy macie plany??

reklama
Ahoj:)) Co u Was kochane mamusie?U mnie ok,biorę no-spe i duphaston i jest ok.Jeszcze 3 tyg do wizyty,podczas której zobaczę serduszko:))
Czy zaczęłyście już robic album dla dziecka?Ja już zczęłam-wklejiłam test ciążowy,wyniki testu ciązowego z krwi i pierwsze zdięcie z usg 6 tydzień.Ale mam radochyyy.Aha polecam wam fajną stronkę z art dla dzieci www.calineczka.pl.Narazie potrzebuję ok 2000 tys na zakupy:).Pozdrwaiam

Do góry