reklama

Nasze sprawy...

Bobo takim zwyklym urzadzeiem..jaki sama mozesz zakupic..
tylko tez trzeba umiec znalezc to serduszko..bo na poczatku bilo ,ale to moje..a ja myslalam,ze to dziecka..dopiero pozniej znalazl serce okruszka ..
Dzoanka przyjdzie i na ciebie czas :tak:
swieza dawka fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,specjalnie dla ciebie :tak:
milego dnia w pracy :tak:

reklama
Jestem w końcu posprzątałam i zrobilam obiad byłyśmy z Nastusią w ogrodzie chce w końcu do końca obrac agrestoporzeczke bo mi opadnie ale przeklęte osy zrobiły sobie gdzieś pod krzakiem gniazdo bo jest ich tam wp....du :wściekła/y:w zeszłym roku jak robilam porzadki za ogrodzeniem to mnie pożadliły a jestem na nie uczulona i wrócilam z Nastką do domu wole w ciaży nie ryzykować użadleń a zastrzyków za bardzo bym chyba nie mogla dostać a ja zaraz puchne i bałam sie żeby małej nie pogryzly:crazy:musze tam mężą wysłac jak z pracy wróci:confused2: Joweg-przykro mi ja też nie znam żadnego notariusza a to z polski potrzebujesz? Gosiulek u mnie Anastazjii stopy powoli rosną ale z ubrań to moment wyrasta co miesiąc siedzimy w sklepie i kupujemy majtki spodnie bluzki podkoszulki bo wszystko do pępka:eek: Bobo-tak minimum 40 minut ja pięke ale zawsze trzeba soprawdzać bo to różnie sie piecze:baffled: madlen-super że wszystko wporządku i mam nadzieje ze na usg poznasz pleć swojego bąbelka:tak: ja też śpiąca jestem jak piernik Nastka dziś pierwszy raz w zyciu łazanki zjadła ogólnie nie je kapusty ale jej powiedzialam że nie bede specjalnie dla niej nic innego gotować niech je to co wszyscy a jak nie to dopiero o 19 kolacja i sie przemogła:baffled: Evel-odezwij sie jak poszło??????:sorry:

witajcie

madlen super że z dzidzią wszystko OK
bobo mała pewnie pcha się główką :)
marta, dzoana ja też wierzę w takie rzeczy, ja często rozmawiam z moim zmarłym dziadziem i często proszę go o radę, o to by mi pokazał właściwą drogę.
martuś dziękuję - czuje się coraz lepiej... już 3 tygodnie , ale ten czas leci, jestem w połowie połogu :-D za kolejne 3 tygodnie, czyli razem 6 jak skończy się połóg to powinnam zapomnieć o bólu i innych przykrych rzeczach :tak:
joweg ja nie znam nikogo ... a powiedz nam jak to chcesz załatwić ??? w niemczech, w Polsce ???

wiolka no to uważajcie z córcią na te osy

ja zrobię sobie drzemkę , bo m lada moment wraca z pracy i zajmie się bobaskiem :-)

Bietka-uważam dlatego wróciliśmy nie chce żeby Nastke pogryzły mnie też drzemka by sie przydała ale niedawno sąsiadka przyprowadzila tą dziewczynke która ostatnio siedziala u nas 4 godziny ponad i bawią sie narazie ładnie a ja siedze i oczy mi sie przymykają brzuch mnie znowu coś dziś piecze w prawym boku:confused2:mała cały dzień kopie od rana mam nadzieje że sąsiadka dziś o małej nie zapomni ciekawe co oni z nią zrobią we wtorek bo jej babcia idzie do pracy bo gin wraca z urlopu i jej też sie kończy ona mi będzie robila to badanie glukozą mam nadzieje że nie bedzie mi chciala małej wepchnąć od 8 rano wtorek:crazy: Śpij bietka i odpocznij jak masz chociaż chwilke to śpij:tak:

jestem :)
pospalam sobie:) ale mi dobrze bylo:) az zal mi bylo wstac no ale musialam nastawic na obiad bo nie wiem o ktorej maz wroci wiec chce by bylo gotowe miesko a ziemniaki wstawie pozniej jak da znac ze wraca:) moja julka sie coraz ruchliwsza zrobila czuje ja wiecej niz ostatnio. nie mocno delikatnie mnie kopie ale czuje ja :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry