• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo kupowałam w pepcko ręcznik z kapturkiem żółty i płaciłam 14zł mam jeden taki a resztę mam dla niego normalnych - dostałam od mamy nowe biały, zielony i niebieski to zostawiłam go dla małego

jestem umyłam, zamorduje kiedyś moją teściową, jak się wyprowadzaliśmy w zeszłym roku to zanim zdążyłam rozmrozić lodówkę i wynieść ja na górę to ta franca zdążyła już ją wynieść na górę na drugi dzień ja się dziś patrze a lodówka zapleśniała w środku nawet jej się nie chciało drzwi zostawić otwartych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale na szczęście ja domyłam

Madlen pierwszy poród 10 godzin od pierwszego skurczu a drugi 14 godz od pierwszego skurczu więc trochę się męczyłam

Wiola śliczny dresik, jak dziś szliśmy na lody to mijałam taki mały sklepik z ubraniami dla dzieci i na wystawie były takie śliczne spodnie na maluszka kilku miesięcznego i normalnie zachorowałam na nie, muszę tam iść najlepiej po wypłacie :))

Marta znowu:crazy::crazy:

Bietka dobrej nocy:)) spokojnej przede wszystkim:))

Kinga życie jest niesprawiedliwe i nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz

bietka,bobo Amelka zmarla na martwicze zapalenie jelit, miala najgorsza postac ze wszystkich bo bezobiawowa jak pojawily sie pierwsze objawy czyli wzdety brzuszek to w calym cialku byla juz posocznica i nie bylo szans zeby ja uratowac.od momentu pierwszych objawow do chwili jak zmarla uplynely tylko dwie i pol godz. Wczesniaki lub dzieci z niska masa urodzeniowa do max 2,5kg nawet do 12tyg po urodzeniu moga zachorowac na to paskudztwo...
Mezem sie nie przejmuje a bynajmniej mu tego nie okazuje i to go wkurza najbardziej,zezarl obiad wkoncu i polazl spac, pacan jeden....ale i tak go kocham:)

Bobo to ja jak Anaber mogę zapomnieć bo ja mam duże cycki:crazy:
Ja ostatnio w pepko oglądałam pieluchy 2,99 zł ale jak ją rozłożyłam to wszystko było przez nią widać normalnie szok takie badziewie ze po praniu się rozleci ciekawe czy jeszcze robią takie pieluchy jak miałam dla pierwszego dziecka:crazy::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry