• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem Bobo-zapowiedzi byly dawno już tylko u mnie w kościele i w gdowie w kościele skąd pochodzi pan młody a teraz karte z pieczątką że zopowiedzi zostały wygloszone musze oddać księdzu który nam będzie ślubu udzielal i dziś go też nie było:wściekła/y:ale zapłaciliśmy babce która będzie nam kosciół ubierała:confused2:przynajmniej tyle Marta-jak narazie ta babka nie odpisala mi na meila ale znalazłam fajną babke z krk od której kupuje taki dres w poniedzialek 540x405_dresik-ksiezniczki-1623549[1].jpg Bietka-kochana wybaw sie i nie martw sie bo mały będzie pod dobrą opieką Bobo-odnośnie porodu to twój gin moze podjąć ostateczną decyzje i nie musi czekać na opinie pulmonologa jest twoim lekarzem prowadzącym zna ciebie i wie jakie masz możliwości a jakie przeszkody i kiedy on ci wpisze cesarke w papiery to nikt nie dyskutuje przyjeżdżasz do szpitala na umówioną godzine i wykonują cesarke Aniolkowamamo-kochana nie denerwuj sie m faceci wpędzaja kobiety w depresje a później sie dziwią że nerwowe jesteśmy a dzieciątka zawsze bedzie ci brakować bo to bylo twoje dziecko a sprawiedliwości nie ma niestety bo mala jak mówisz byla zdrowa,doczekasz sie swojego kochanego dzieciątka napewno które będzie z wami szło przez życie:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry