• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo jesli lekarz ci napisze,ze nie mozesz rodzic sn to musza ci robic cc
ale jak to jest w praktyce to ciezko powiedziec
jak rodzilam syna to byla laska,ktora miala powazne problemy z sercem i miala od swojego lekarza,ze powinna miec cc i nie chcieli jej zrobic
ale wkoncu zgodzili sie,ale ile musiala sie ich naprosic..to :szok:

reklama
bietka nie wiem:( on czeka na to co powie pulmunolog . wiec zobaczymy co bedzie.
marta no ale z odwroconym dzieckiem jest onaczej niz u mnie bo u mnie to wiadomo co i jak juz od dawna .
madlen mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie i jak bedzie cc to nie bede sie musiala o nie prosic

Bobo no to kciuki za 29.08 &&&&&&&&&&& skoro cc ma być dla Was bezpieczniejsze niech tak będzie :-)

Kinga obejrzałem zdjęcia Amelki i poplakalam się :-(
[*]

No właśnie wiem Aga i troche się dziwie, ale dalas radę.
mój mi powiedział ze powyżej 4 kg to nie będzie mnie męczył.
a dużo miałas szwow, była masakra?

Ostatnia edycja:
z tymi cc to roznie bywa,co szpital i lekarz to inaczej
jak ja rodzilam to cc robili tylko jak byla taka koniecznosc,ale juz naprawde musialo byc..a tak to tylko sn,nawet jak dziecko bylo duze
tutaj ponoc mozna sobie wybrac,no ale ja i tak chce tylko sn,chyba ze cos pojdzie nie tak..odpukac !!!!!

aga juz tam nie pracuje . ale pracowal tam dossc dlugo i jest znany wiec jak tam slysza jego nazwisko to wiedza co i jak. kupla laska tam byla z plamieniem i jak uslyszeli ze od niego to od razu inaczej ja traktowali . mam nadzieje ze bedzie dobrze hehe

reklama
Bobo z tego co wiem to ordynator jest za naturalnymi porodami, Justyna mimo że mala się nie odwróciła to ma jeszcze poważny problemy z żołądkiem i naturalnie by nie dała rady a i tak się zastanawiali
Bietka nie słyszałam
Aga szybkiego mycia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry