• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka szok co ludzie potrafia zrobic :( u nas w poznaniu jakis czas temu ktos wrzucil do warty zwiazanego sznurkiem psa z zaciisnieta kolczatka szczelnie zawinietego w worek na smieci :(((( sekcja zwok wykazala ze jak psa wrzucali do rzeki to zyl jeszcze. szukaja tego co to zrobil ale nie moga go znalezc
marta kto jest ordynatorem? kumpela rodzila na lutyckiej i bez problemu jej zrobili cc

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo to straszne
jestem wyczulona na krzywdę zwierząt, one tak ufają człowiekowi :no: A człowiek staje się ich katem :-(

Pamietacie kiedyś pisałam Wam o kremie garniera BB. Kupiłam w rossmanie za 14,90 Jest super.lekko kryje, nie tak jak podklad ale na lato idealny. Krem BB, tusz i można wyjść z domu.

Bietka BB jest super miałam próbkę z gazety, ja też jestem wyczulona na krzywdę zwierząt
są biedne i bezbronne i szlak mnie trafia jak udzie biorą psy i je później wyrzucają.
Maden słodkich snów

teraz na tvp info mówią jak w Bytomiu ktoś zamurował żywcem psa - szczeniaka

Ostatnia edycja:
Dobranoc madlen
aga myj szybciutko i idź ododpoczywaj
marta no super jest :-)

Ja to taka ofiara jestem ze rzadko umiem dobrać idealnie kolor pokładu a ten krem, ekstra:-)

Ide pomalować paznokcie, trza się jutro jakoś prezentować. :-D

Dobrej nocy kochane

Nie piszcie jutro zbyt dużo.

Będę w niedziele

Papapa

Jestem mega w......... pozarlam sie z mezem ,pacan jeden....obiad mu nie pasuje to niech sobie k... rekawki zawinie i sam robi....wrrrrr moge kogos zagryzc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bietka
kochana kazdy tak reaguje jak patrzy na zdjecia Aniolkow...powiem Ci ze jestem wdzieczna Bogu ze mam ten zaszczyt byc jej mama tylko nigdy sie nie pogodze ze mimo tego ze urodzila sie malenka i byla zdrowiutka a jednak i tak zmarla na cos na co moze umrzec kazdy wczesniak nawet ten z waga 2500gr...tak strasznie mi Jej brakuje....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry