• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo ja z doświadczenia też tamte wytrzymały mi dwoje dzieci i jeszcze kilka sie ostało do tej pory ale nie mogę dać ich małemu bo używałam ich do mycia i już się nie nadają, ale to była pożądna tetra muszę się przejść po sklepach i sobie pooglądać i po dotykać i wtedy zdecyduję

Marta u mnie też ktoś był i zaglądał:no:

reklama
Marta sliczny ten reczniczek :)
Ja kupowalam tetrowe pieluchy na allegro ale z podwojnej tetry i powiem Wam ze naprawde sa porzadne, takie jak kiedys byly a nie takie byle co jak wszedzie pelno dookola.Reczniczki takie sa w C&A tylko nie wiem po ile bo ja kupowalam tu.Moja kolezanka mowi ze taki recznik to niepotrzebny wydatek,bo wyatarczy wiekszy recznik i jest ok ale ja sie nie znam...

Ostatnia edycja:
aniolkowa ja mam wieksze reczniki ale wiadomo ze dla takiego maluszka musi byc delikatny i nawrt jak kupie nowy to te normalne dla doroslych nie sa takie delikatne jak te dla dzieciaczkow wiec wg mnie lepiej miec taki dla dziecka przynajmniej na poczatku:) o ktorej jutro masz wyjazd?

Bobo ja robiłam tak że miałam ręcznik taki z kapturkiem a przez kolka pierwszych miesięcy na niego kładłam pieluszkę flanelową i to nią tak naprawdę wycierałam dzieci:))

Marta dobrej nocy:))

Bobo ja ręczniki miałam po Igorku :sorry: bo ja taki chomik jestem,ze nic nie wywaliłam, poza tym reczniczków z kapturkiem krotko używalam więc zniszczone nie były i poźniej przeszłam na zwykłe duże ręczniki bo było mi wygodniej. a frota jak frota nie wydaje mi się aby ona się czymś rożniła od zwykłych ręczników przynajmniej po wypraniu niczym się nie różni :happy:

fajne te ręczniczki sa w ikei o taki BARNSLIG Ręcznik dziecięcy z kapturem - IKEA

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30194836/

a to dla większych http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30124730/

mnie to wkurza wtych ręcznikach ze sa małe i tak naprawde po miesiącu nie zakryje sie całego dziecka nogi wystają więc dlatego przeszlam na zwykłe duże ręczniki kąpielowe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry