reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wyprasowalam ale schnie następne pranie i jutro znowu:eek:i tak do usr....nej śmierci wkółko to samo kark mnie boli jak cholera zaraz młodą jedną i drugą do mycia i do łóżka Justi ładna bluzeczka Ja teżbym chciała kupić sobie coś przed świętami ale nie wiem jak ja pójde na zakupy z Julitą jeszcze jak wjade z nią do sklepu wózkiem to pół biedy jakoś bym poradziła ale mam sklepy do których wózkiem nie wjade a narękach jak ja wezme to nie mam jak przymierzyć i jestem w czarnej doopie:confused2: jeszcze A mnie wkurzył bo on w sobote rano jedzie z kolegą do krk po lożyska bo tamten nie wiem gdzie jest ulica na któej ma je kupić nosz ku..wa niech sobie nawigacje kupi:wściekła/y:jak wróci to sklepy mi zamkną i ***** sobie do ubrania kupie ju nie mówiąc że dziewcynkom chcialam coś kupić na święta do ubrania Julicie sukienke a Nastce jakąś bluzeczke i tunike:wściekła/y:z tymi facetami:no:

Wiolka znam ten probem ja pojechałam raz do pepco a u mnie to malutki sklep i wózkiem wjechałam ale w żaden regał już nie i nie ma mowy o przymierzeniu czegokolwiek

ide spac bo ledwo patrze do jutra słodkich snów ;*

Ostatnia edycja:
Ja dopiero niedawno wróciłam od psiapsióły. Ledwo patrzę na oczy, a jutro znów wcześnie wstać, żeby pojechać do szpitala zapisać się na zabieg. Na samą myśl mi się odechciewa.
Justi, Marta, fajne ciuszki. Ja wciąż czekam na kieckę. Niby dzisiaj paczka nadana, może przyjedzie mi do świąt.
Słodkich snów Babeczki

reklama
Jestem i ja :)

wrócił m i zaczeliśmy przestawiac meble w salonie bo się nam znudziło i jak przestawiliśmy ( narożnik był rozkręcony na 6 cześci aby ustawić go na drugą stronę ) masakre miałam w mieszkanku i doszliśmy do wniosku ze to nie pasuje. ale juz mam dosyć i nie bede zmieniać do świąt trudno tak musi byc.

Zmykam do kuchni zrobić porzadek i coś ogarnąc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry