reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki! witam i ja z kawką. Widzę że poziom rozmów powrócił, bo już miałam zakładać nowy wątek;-)
Anisiaj super że wyniki dobre, i też bym poszła na dodatkową wizytę do gina.
Aguś trzymajcie się! myślisz że to jakaś wirusówka??
Dzoanka, to teraz możesz być z nami całe dnie, jak masz urlop:)
Gdzie Kinga????????wczoraj chyba jej nie bylo, Będzie karniak!:-)

dzień dobry

marta
- hehehehe trzeba sprawdzić podwozie :-) i porobić badania po porodzie ;-) wyspana? jak Oli ?
anisiaj, no widzisz ja bym nie mogła być lekarzem bo bym Ci zmniejszyła dawkę :) hahahaha wysyłam Ci w paczce moje kilogramy, weź je i tyj kobietko :)))
aga - jakiś wirus? zdrówka dla dzieci :-(
justi - :-D co Ci znowu nie pasuje :-p:tak:

aniołkowa odezwij się, ześwirujemy do jutra !!!! :-)

Justi ani mi się waż zakładać nowy wątek :-p:-p:-D:-D:-D:-D
Anisiaj niby tak ale przyzwyczaiłam się już do tego gina no ale 150zł za wizytę dla mnie to dużo a w ciaży nie szczędziłam i chodziłam
Bietka no to też he he he ale chce anty wiesz, Oli buszuje a teraz słucha karuzeli ja wyspana bo poszłam wcześnie spać a Ty jak tam?

napisałam do Aniołkowej na fejsie, może to coś da ;)

bietka, oj tak, poproszę pare kg, bo nawet endo się dziwiła, że schudłam od ostatniej wizyty. jak tam Twoja sprawa z Wigilią?

Martuś, pewnie jak się okaże, że jest dobry, to czemu nie. Ja będę już pewnie zawsze chodzic do mojego z uwagi na to, co Wam pisałam na g. Nie mam ochoty nowej osobie tego tłumaczyc i czuc się jak obiekt do oglądania...

Dzień dobry jestem niewyspana i zmęczona:dry:wczoraj zniknęłam bo zajęliśmy sie dziewczynkami żeby je spać polożyć a efekt był taki ze Julita i Nastka poszły spać 20 minut po północy:wściekła/y:żadna zasnąć nie chciała mała sie przed spaniem przejadłam i zwrócila jedzenie więc jeszcze sie przebierałyśmy teraz śpi a ja mam oczy na zapalkach:baffled:później mam wyprawe do banku rachunki popłacić i będę musiała małą na rękach nosić bo wózkiem tam nie wjade i jak zdąże to zaiczyłybyśmy sklep z ubraniami żeby coś dziewczynkom kupić i może sobie chociaż nie wiem czy mi sie uda:confused:ide was poczytać:-)

Hejka dziewczynki :)
images

ja dziś oświadczam,ze mnie nie ma, kurde bo jestem w ciemnej doooopie ze wszystkim a w sobote juz wyjezdzamy. Kurde pranie i sprzatanie, zakupy.Musze Was opuścic na dwa dni bo nie dam rady. Oczywiście wlece wieczorkiem zerknąć co się działo. No chyba,ze jakies ważne wieści to ja smska poproszę bo wogóle wyłanczam kompa bo jak jest wlaczony to non sytop w nim siedzę :sorry2:a tak go schowam i nie bedzie korcić.

Anisiaj to dobrze,ze zadowolona jestes z wizyty :)

Martuś dobrze trafiłaś jak na nfz, super :)'

Kinguś dawaj nam tu znać :) bo paznokcie obgryzamy :cool2:

Gosilku zadalam wczoraj pytanie dot. koralików w kształcie kostek, prosze jak coś napisz mi priv bo jak dzis mnie nei bedzie moge przegapić Twój wpis :* dziękuje :*

Bietka jaka decyzja co do wigili ??

Miłego dnia, wsiadam na swojego mopa paaaaaaaaa :*
czarownica_na_miotle.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marta ja też poszłam teraz do innego - zrobiłam badania nie płacąc i z wynikami pójdę do mojego, no cóż... 130 zł (mam zniżkę -hehehe) ale jednak jemu ufam najbardziej
ja się wyspałam, choć planowałam do 8:30, a gargamel zaczął robić kupkę o 7:40, ;-) i musiałam go przebrać i koniec spania, teraz puściłam mu projektor - ale słyszę że mu się znudził

anisiaj m powiedział że się zastanowi i pogada z mamusią, wiesz jaki jest problem ? jak tam będę pierwsza to opłatek! a jak przyjedziemy na koniec to już nie będę musiała się dzielić, rozumiesz ? :cool2: czytałam będę mamą, wysłałam chyba kilka marcie i bobo tych gazet... ;-) spoko są.
tylko..... teraz jak kupowałam "dziecko", mam dziecko, twoje dziecko, czasem mam wrażenie że robią kopiuj-wklej z artykułami wszędzie to samo. i zamówiłam prenumeratę tylko "twoje dziecko"
coś mi to przypomina "kopiuj-wklej" z tematami a WAM ????????????? :-D:-D:-D:-D marta ????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry