reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka :)))))) ja nie będę tego kupowała regularnie, widziałam na okładce artykuł co jeśc podczas świąt i capnęłam :) u mojej to nawet drugiego dnia trzeba się dzielić opłatkiem...

aniaber, pracuj pracuj, zwolniłaś gosposię jak justi to musisz zasuwac ;)

Aniolkowa &&&&&&&&&&&&&&& zacisnięte i czekamy na informacje Anisiaj dobrze ze zadowolona jesteś i serniczek z musem musi zdać egzamin napewno jakieś dodatkowe kg sie pojawią:tak: Marta mam nadzieje że gin sie wydarzy i będzie fajny:-) Anaber to milego ograniania zajrzyj do nas jak ci czas pozwoli Aga zdrówka dla dzieci:tak: Bietka-Igorek od kiedy gaworzay? jeśli gaworzy już?:sorry2: Justi jak skończysz u siebie ogarniać to zajrzyj do mnie:-D Jutro moje dziecko miesiąc kńczy i ma być koniec świata nie bawie sie tak:dry::crazy::-D

dzien dobry :)
nocka minela nawet ladnie. mala ladnie spala obudzila sie dwa razy na jedzenie zjadla i spac wiec walki nie bylo hehe :) teraz slodko spi no ale niestety znow ja musze budzic na karmienie :((( m pojechal na montaz wroci popoludniu wiec same z Juliska rzadzimy. co do wigili to wole sie nie wypowiadac bo mam takie nerwy na moich tesciow ze szok :wściekła/y:
milego dnia wszystkim :)

marta tak mama juz pojechala ale w sobote z tata przyjada na swieta :)
co do wigili to bylo mowione ze bedzie u nas w domu bo Juliska za mala zeby ja gdzies ciagac. no ale wczoraj moj tesc zaczal wymyslac ze przez to ze wigilia u nas to szwagier nie moze przyjechac bo duzo ludzi bedzie i w ogole i ze lepiej jak wigilia u tesciow itp. szwagier powiedzial ze nie przyjedzie do nas wigilie bo jedzie do swoich tesciow i nie bylo problemu a tesciu na sile szuka problemow. ja nie bede brac tak malego dziecka na wigilie do tesciow. tu w domu ma wszystko a tam musialabym wszystko tachcac a poza tym ona jest jeszcze za malutka. m wczoraj poklucil sie z tesciem i mu powiedzial ze jak nie chca do nas przyjsc to niech sobie sami siedza bo my tam nie przyjdziemy. moi rodzice beda u nas tez i moja mama powoli zaczyna gotowanie no i chcialam zeby tesciowa cos zrobila a wiem ze ona nie umie za bardzo wiec mowie zeby zrobila salatke i rybe po grecku no i m jej powiedzial wczoraj to mu powiedziala ze salatki sie nie je, :wściekła/y: nosz kuzwa jak ona nie chce to niech nie je ale u mnie na stole wigilijnym jest salatka, nie ma potraw miesnych. ojjjjjj mowie wam cos czuje ze te swieta beda mega.....

Bobo no w sumie racja no i u Was chyba nie ma tyle miejsca co? A jak się czujesz? Na sylwestra gdzieś idziecie ? My chyba w domu Oli jest za mały żeby go gdzieś taszczyc ae wigilia z moją mamą u mojej siostry będzie.
WIolka Oli dobrze potrzebuje więcej uwagi chce żeby do niego mówić i tak słucha już nie ma że naje się i spać he he he

A najśmieszniejsze jak mała Zuzia wczoraj patrzyła co Oli ma między nogami takie oczy wielkie zrobiła ze nie ma pipuszki śmiac mi się chciało a zrobiłam im zdjęcie zaraz wam wrzuce

reklama
marta mamy co prawda kawalekrke ale pokoj jest wielkosci pokoju u tesciow wiec pomiescimy sie wszyscy nawet jakby szagier przyjechal. no ale moj tesc na sile szuka problemow :wściekła/y: na sylwestra siedzimy w domku z mala:)
ide ja budzic i dac jej jesc. jak usnie to wlece :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry