reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo, fajne mają sweterki, zresztą na stronie masz całą kolekcję i dostępność w sklepach. hehe bobo, ja też do niej napisałam smska ;)

6mamo, anaber, aga - przypomniałyście mi coś. wracam kiedyś ze szkoły, miałam może z 12 lat, mama w naszym pokoju, a na podłodze porozkładane książki, zeszyty i papiery. patrzę, a ona robi mi porządek w biurku. niestety w ten sposób odkryła, gdzie przez wiele miesięcy chowałam kanapki, które robiła mi do szkoły. ale była awantura ;)

Bobo -Julita zasypia sama jak sie ja trzyma na raczkach:-D:-)to Nastke miałam nauczona ze sama zasypiała a ta mała awanturnica jak sie ja odłozy oczy wielkie i po spaniu:sorry2:przymierzyłam jej sukienke która jej kupilam i jest na styk:szok: a miała byc od 3 misiaca jutro chyba pójde ymienić na większa:confused: Wszystkie dzieci maja tak z porzadkami u mnie Nastka nie pozwoli wyrzucic p[isaków które juz nie pisza bo nie pozatykała:dry: Anisiaj ale miałas schowek na kanapki:baffled::-D:-D:-D Ja pamietam jak mama mnie poiła wapnem albo innymi specyfikami w plynie a ja jej tym kwiatki podlewałam:-D:-D później sie dziwila ze usychaja:baffled::shocked2:

Kom bak:-) Chata doprowadzona w miarę do ładu i też już po obiedzie. Więc mogę was nadrobić.
Anisiaj, uśmiałam się:) Ale bluza super! byłam ostatnio w reserved ale nie zauważyłam takich. W sumie mój m pod choinkę dostanie piżamkę i inne pierdółki
Bobo, nastąpi i czas kiedy budzić nie będziesz. Ja też na początku budziłam. W szpitalu kazali. Ale wtedy Kuba pfu Zosia wcale cycka nie chciał/a.
Evel, spokojnie, niedługo święta, trzeba wrzucić na luz:)
Widzę że chwalicie się linkami, to ja też coś wrzucę. Dostałam to już od m (oprócz basenu oczywiście) i stoi na podwórku, bo pod choinką się nie zmieści. Oto on: http://allegro.pl/mercedes-benz-sls-63-amg-mat-bo-mega-w-pl-i2885788449.html
:nerd::baffled::szok::-(:zawstydzona/y::-);-):tak::-D:cool::shocked2::cool2::blink::zawstydzona/y::-(

Po ostatnich jajach i tym że non stop ryczałam ze śmiechu, mój m stwierdził że założy sobie konto na bb, żeby mógł sobie poczytać i odpisywać pod babskim nickiem.

Ostatnia edycja:
ja jak bylam mala to bylam straszny niejadek :) no i mama dala mi obiad i powiedziala ze jak zjem to dopiero bede mogla isc na dwor. a ja oczywiscie nie chcialam. kolezanka akurat byla u mnie i mowi to wyrzuc obiad przez okno . no to ja sru za okno i zadowolona ide odniesc talerz a mama tak patrzy i mowi " a gdzie kosc?" ( bylo udko z kuraka) a ja jej na to "zjadlam " :-D no i mama juz mnie na dwor nie puscila hahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry