reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj mozna w ciazy bo ja swoja kupowalam w 8 misiacu i pani w aptece jeszcze mi pomagaa dobrac do wlosow:tak:siadlam sobie i juz A sie pyta kiedy ta szartlotke w koncu zrobie:sorry2:schodzi mnie troche ale chyba musze isc w koncu zrobic:dry: A mnie wkurzyl dzis pytam go czy podjedziemy teraz do mojej przyjaciolki na herbatke on mowi ze przeciez jest zimno,wiec mowie mu jak w poniedzialek kolo 18 bedziemy mieli jechac do twojej matki i temp bedzie taka albo nizsza to tez nie pojedziesz:wściekła/y:a on pojade:angry:wiec wlasnie jak on chce to musimy jechac ale jak ja chce w koncu z domu wyjsc to ku..wa zimno:wściekła/y:

reklama
wiolka, powiedz, że szarlotka będzie za podwózkę do koleżanki, a jak nie, to nie rób, bo zimno :) dzięki kochana z tą odżywką, wyślę m do apteki, to mi coś upoluje :*

zmykam ozdabiać pierniki, dzisiaj robię teścia ;)

Ostatnia edycja:
powracam :-)

co miałam zrobić to zrobiłam.... reszta w weekend, jutro cały dzień sama- już widzę jak wykąpię Igorka samego :-(:baffled: będzie powódź. M ma jutro wigilię firmową ... przyjdzie tylko się przebrać po pracy.. właśnie wyprasowałam koszule i wybieraliśmy krawat... :dry: ciekawe jak pies wytrzyma... :nerd::baffled: wróci po kilku głębszych ... już mam nerwa... ale......
zapodam sobie kawałek od anaberka i wyluzuje...
anaber uwielbiam go :) pamiętasz jak był w mam talent ???? :-) och i do tego jest przystojny ;-) wiesz, że on pochodzi z moich okolic???? :) :-p
bobo Igi usypia tak jak Twoja Julka- choć ma czasem fazy, że kołysać na rękach.... i coraz częściej ma te fazy... :sorry2::-D staram się być konsekwentna, ale i tak wymiękam i tulę go i dopiero odkładam :-):-p
anisiaj piękne prezenty, lubię reserved
wiolka ja już przestałam sugerować się rozmiarami :))))) kupuję na oko... jakbym patrzyła na metki to Igor chodzi w rozmiarach 9-12 m-cy

byłam z psem na spacerku... ale piździ wiatrem... jest chyba -10 :szok: ale spotkałam znajomych z psami i w grupie raźniej się chodziło i psy się pobawiły, więc wróciłam zadowolona;-) i sunia się cieszyła że z nią poszłam :)))))))))))

A co tu taka cisza?? nie udawać że pracujecie w domu:)
Ja zaraz będę usyspiać młodego, bo w dzień nie spał a i dość wcześnie dzisiaj wstał więc zaraz padnie (przynajmniej taką mam nadzieję).
Mam ochotę na jakiś fajny film, polecacie coś Kotenieńki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry