wiolka23
Fanka BB :)
Anisiaj mozna w ciazy bo ja swoja kupowalam w 8 misiacu i pani w aptece jeszcze mi pomagaa dobrac do wlosow
siadlam sobie i juz A sie pyta kiedy ta szartlotke w koncu zrobie
schodzi mnie troche ale chyba musze isc w koncu zrobic
A mnie wkurzyl dzis pytam go czy podjedziemy teraz do mojej przyjaciolki na herbatke on mowi ze przeciez jest zimno,wiec mowie mu jak w poniedzialek kolo 18 bedziemy mieli jechac do twojej matki i temp bedzie taka albo nizsza to tez nie pojedziesz
a on pojade
wiec wlasnie jak on chce to musimy jechac ale jak ja chce w koncu z domu wyjsc to ku..wa zimno
siadlam sobie i juz A sie pyta kiedy ta szartlotke w koncu zrobie
schodzi mnie troche ale chyba musze isc w koncu zrobic
A mnie wkurzyl dzis pytam go czy podjedziemy teraz do mojej przyjaciolki na herbatke on mowi ze przeciez jest zimno,wiec mowie mu jak w poniedzialek kolo 18 bedziemy mieli jechac do twojej matki i temp bedzie taka albo nizsza to tez nie pojedziesz
a on pojade
wiec wlasnie jak on chce to musimy jechac ale jak ja chce w koncu z domu wyjsc to ku..wa zimno

wróci po kilku głębszych ... już mam nerwa... ale......
staram się być konsekwentna, ale i tak wymiękam i tulę go i dopiero odkładam :-)
ale spotkałam znajomych z psami i w grupie raźniej się chodziło i psy się pobawiły, więc wróciłam zadowolona;-) i sunia się cieszyła że z nią poszłam