reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dobranoc Bietka
Marta, współczuję. Mój brat miał wczoraj koncert, córa miała mega kolkę. Słyszałam przez telefon jak płakała. Aż mnie serce bolało:-( A M nie może Ciebie odciążyć?

Kubek uśpiony. Wynaleźliśmy sposób:) my dość wcześnie teraz wstajemy i Kuba obudzony poranną krzątaniną budzi się max przed 8:tak: to i chodzi wcześniej spać. Gorzej jak budzi się koło 6.30 i chce do nas do łózka i bezczelnie wygania mnie w wyra. Gdy tłumaczę że się przesuniemy i miejsce w łóżku będzie dla Kubcia, to płacze " kuba nie ma miejsca" i kapitulujemy.
Marta, biedulko :( idz spać i odpocznij jak tylko Oli uśnie
Anaber, ja łazienkę też na jutro odłożyłam. Ale i tak w sobotę trzeba ponownie umyć podłogę, odkurzyć itd. Generalnie syzyfowa praca:-)
Dzoanka, mnie też serce pęka jak widzę płaczącego maluszka
Anisiaj, upiekłaś już??? nie wiem o co kaman z robieniem teścia??
Bobo to pewnie po 9-cio miesięcznej abstynencji śpi:-)

Zrobilam szarlotke wciągłam dwa kawałki zamkne kuchnie na kłódke zeby juz dziś nie jesć,mówilam A ze w sobote ide kupić spodnie on zostaje z dziewczynkami oj czuje że troszke mnie na tych zakupach zejdzie,niech zobaczy jak to jest samemu z dwójka dzieci jak nastke trzeba co chwile wysadzać do wc a Julita placze.Przypomną mu sie uroki bycia ojcem a nie tylko wtedy kiedy mała nie placze ide was poczytać Bietka-ja Nastce kupuje na oko Julicie też ale śpioszki czy dresiki a sukienki jej jeszcze nie kupowalam a te wygladały na duze a jest mala pampers jej wychodzi a jak troszke przytyje to jej szelek nie zapne jutro musze pedzić ją wymienić.U nas jest -6 ale wiatr potęguje zimno. Marta kochana wapółczuje ci może jednak zrób mu usg brzuszka będziesz wiedziała co mu jest dlaczego tak płacze biedny

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry