• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Evel o tym samym pomyślałam:) zima się jeszcze dobrze nie zaczęła:-)
Bobuś, my też myśleliśmy o morzu, ewentualnie Mazurach. We wrześniu byliśmy w Rożnowie, i tak mi się spodobało że ciągnie mnie tam. Ale to wszystko się okaże, bo jeśli będę miała wybrać okna lub przyłącze do domu to to wybiorę, a wakacje poczekają.

Bobo ode mnie nad morze jest hmmm ok 600km:) więc dwa wypady w maju i w wakacje totalnie odpadają:) Gosiu, co remontujecie?? jak pomyśle o remoncie to coś mi sie robi. Od maja do października był u nas remont. A i tak duże jeszcze rzeczy czeka. Ale to już nie na naszej głowie.

Borysek spi jak wstanie to idziemy do lekarza. strasznie sie meczy najgorzej przy jedzeniu.

Bobo ja wracam do pracy wiec ciezko mi powiedziec co z wakacjami.

reklama
Gosiulku nie mam ale nie mam odkreconych grzejnikow i suchego powietrza tez nie mam.

To co ma w nosku to zapewne dorosly by wydmuchal i byloby ok , a u niego nie mam sily sciagnac.

Bietka jak tam blender? ja dzis pierwszy raz bede uzywac, robie piers z suszonymi pomidorkami ala anisiaj ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry