• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiu, czyszczenie nosa to prawdziwa batalia. Nie chce wydmuchiwać, wszystko na siłę, muszę przekupywać bardzo niepedagogicznie:) Jak jeszcze jakiś czas temu bez problemu było zakrapianie nosa to teraz jest jedna wielka gonitwa. I jak tak dalej pójdzie będę musiała iść z nim do lekarza, bo martwi mnie ten katar i że w nocy pochrapuje.
A jak wasze zdrówko Gosiu?

reklama
bobo my chyba nad polskie morze - skorzystam z kontaktów anisiaj by jechać z psem... choć m mruczy że tyle samo kilometrów jest na słowenię i tam jest ładniej i lepsza pogoda, tylko że nie mam polskiej opieki zdrowotnej jakby coś z Igorkiem

anaber
no jedzenie z katarem to masakra :( Igor prawie nic nie jadł :(

evel co Wiktor trenuje ?

justi zakwasy - hehehe

Kurcze,....
te katary u dzieci prawdopodobnie sa teraz jakieś dziwne.U koleżanki synka w wymazie wyszły pneumokoki.Niby się tego nie leczy ale katar dokucza.
Zdrówka życzę chorowitkom.
Ja nadal kaszlę:wściekła/y:
Kacper też ale sporadycznie...

Dziewczyny sobie chwalą KATAREK taki aspirator do noska.Podłącza sie go do odkurzacza. Ja bym nie miała jednak odwagi...

Ostatnia edycja:
Gosiu, u siostrzenicy m też wyszły w wymazie pneumokoki. A inhalujecie się?
Bietka, moje mięśnie z rana powiedziały " o ja pi*":-) Dla Igiego musiałabyś zrobić paszport żeby jechać za granicę. Też braliśmy pod uwagę góry i wypady na Słowację, do Czech Nie widziałam Pragi a bardzo bym chciała.

anaber - już zmiksowałam zupkę dla młodego- super jest ten blender
jeżeli Borysek się nie boi - ja polecam wydatek 40-50 zł - odciąga wszystko ładnie.. u nas odciągał ale wiesz po 5 min znowu charczenie więc zdecydowałam się na nasivin

moimi płucami nigdy bym fridą tych glutów nie ściągnęła

Witam się i ja!!!
Zaglądam a tu dzisiaj takie dalekosiężne plany dziewuszki takie jak majowy łikend czy wakacje.
No my majówkę spędzimy chyba gdzieś w pobliżu,może wypad do Poznania.A wakacje może troszke w Karkonosze i ja do sanatorium nad morze z młodszymi chłopcami.

Małgosiu nikt nam nie proponował wymazów a szkoda,bez skierowania nie wiem ile to kosztuje.A Karolek nienajgorzej,gdyby nie ten kaszel,w nocy nie kaszle.

Wiecie śniło mi się,że jestem w ciąży,no i jak się obudziłam to byłam strasznie tym faktem zestresowana,nie wiem dlaczego.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry