• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jesteśmy, naszczęście tylko katar, gardelko czyste dostalismy Clemastinum 2x dziennie no i chciałam kupic ten katarek dośc ze nigdzie nie ma to dopiero na jutro i uwaga 72 zl popier....doliło ich za kawałek plastiku, to ja za 88 zl mam blender :-D no nic ale zamówiłam, byłam w 4 aptekach i nigdzie nie ma :no: i dopiero na jutro :) moze frideę pod odkurzacz podlącze zakleję taśma i w rurę :) :-D:-D:-D

anaberku, ucałuj Boryska, niech wraca do zdrowia!

gosiu, endokrynolog a najlepiej gin endo, tylko zanim pójdziesz zrób sobie podstawowe badania tsh, ft3,ft4, lekarz rodzinny może dac skierowanie tylko na tsh. już same to wyniki dużo Ci powiedzą (bo tsh>2 trzeba zbijac do zajścia i donoszenia ciąży, mimo iż norma jest do 4. ja w tamtej ciąży miałam 3,8, a w tej od początku mam endo i leki i pięknie daję radę, bietka też przechytrzyła tarczycę i ma Igorka :)) powiem Ci, że ja bym od tego zaczęła, bo ostatnio ciągle słyszę o tej tarczycy u planujących ciąże koleżanek (wczoraj znajoma m powiedziała mu o ciąży, a jej lekarka twierdzi, że z taką tarczycą to cud, że zaszła). trzeba tego pilnowac bardziej niż okresu, u mnie niewykluczone, że było to przyczyną straty...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry