• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Poodkurzałam karmi mała przewine i na podwórko:-) Anaber dobrze ze tylko katarek:tak: Anisiaj juz tylko 5 misiecy w ten sposób sobie mów:tak:niedawno wyczekiwałas I trymestru a masz go juz za soba zaraz sie bedziesz do porodu szykowała szybko ten czas zleci;-)

Anisiaj jeszcze troche i bedziesz torbe pakowac :) ja miałam walizke na kółkach :-D:-D:-D położne bardzo sobie to chwaliły bo nie musiały dzwigac :-p jakoś nie potrafiłam spakowac się w mniejszą torbę brakowało mi miejsca :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber dobrze że to tylko katar
ja dałam 54 za katarka
och brakowało mi tych emotek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

gosia anisiaj dobrze mówi ;-) fajnie by było jakbyś już się kuła żeby zrobić ft3 i ft4 - może rodzinny wypisze na te 3 badania...

wiolka OK wpadnę - tylko jak się odkopiecie - igorek nie ma jeszcze sanek ;-)

Ostatnia edycja:
nie wiem czemu takie ceny powaliło ich :baffled:

u nas jest -4 ale sypie i tak wieje ze temp. odczuwalna to z -10.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber :-):-):-);-);-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(:szok::szok::szok::no::no::no::-p:-p:-p:baffled::baffled::baffled::nerd::nerd::nerd::blink::blink::blink::sorry2::sorry2::sorry2::dry::dry::dry::confused::confused::confused::happy2::happy2::happy2::shocked2::shocked2::shocked2::cool2::cool2::cool2::cool::cool::cool::confused::confused::confused::nerd::nerd::nerd::szok::szok::szok::-D:-D:-D:tak::tak::tak::-(:-(:-(:baffled::baffled::baffled::dry::dry::dry::cool2::cool2::cool2::shocked2::shocked2::shocked2::sorry2::sorry2::sorry2::-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-):-):-):-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::blink::blink::blink::happy2::happy2::happy2:!!!

Dziewczynki będą jaja na tej studniówce,przed chwilą się dowiedziałam,że nie będzie ciast i trzeba piec i jest jakiś kocioł z opiekunami mlodzieży.Zaraz jadę do szkoły dym robić,wrrr już się nakręciłam!!!

Dziewuszki jakie ciasta można by na studniówkę

Ostatnia edycja:
bietka, moja rodzinna twierdzi, że ona może tylko na tsh

anaber, wiesz może jakbym pracowała, to czas by szybciej mijał :) u mnie na stronie szpitala każą pakowac dwie torby - osobną dla siebie i dla dziecka. dziwne

6mamo, ale jaja....

reklama
anisiaj ja tez miałam dwie ale walizki, Borysa spakowałam w podręczną ta mniejsza ale ja wlazłam tylko do dużej :) ale obie na kółkach :tak::-):-D smiesznie wyglądałam jak wjechałam na oddzial ale dzwigac nie musialy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry