• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry Anaber zdrówka dla Boryska ale lepiej idzcie do lekarza moze te kropelki sa dla niego za słabe i da wam cos lepszego?:sorry2: Aga to pospałas:-Dtak z tymi dziećmi Gosiu-wiem ze sa jakies witaminy dla par które sie staraja ale chyba drogie i nie wiem na ile pomagaja:sorry2: 6mamo mi jak sie raz w żyicu śniło że w ciąży jestem obudzilam sie też wtedy przerażona i niedługo później sie okazało ze faktycznie jestem (ciąża z Nastą):-) My z nastką wczoraj wzięłyśmy sie za origami :confused:zrobilam tulipana z papieru:-Ddawniej robilam ich mase i łatwo mi szło ale z czasem zapomniałam:sorry2:to sobie przypominam a musze jej zajęcia wynajdywać bo pomimo pisania literek i robienia zadań przez zabawe jej sie nudzi,wykończy mnie przez ferie chyba:errr::oo::-Dzaraz chyba odkurze i wezme dziewczynki do ogrodu lekarka pomimo (zapalenia oskrzeli u Nastki niby lekkiego i kataru u Julity) kazała mi je wietrzyc i spacerować z nimi tylko to sie nie uda bo dwoma wozkami nie ujade więc moge wyjsć znimi przed dom A oczywiscie sceptycznie nastawiony katar mają a ty je będziesz po polu włóczyła... skoro lekarka mówi że im nie zaszkodzi to raczej nie powinno...?:confused::dry:

gosia ja polecam femibion natal 1 - staranka + I trymestr
a dlaczego peumokoków się nie leczy ????

6 mamo
- czemu zestresowana :) ???
a mi się śniło że zaspałam i nie dałam mleka Igorowi o 23-24 i gosia mnie obudziła 1:10 i mówi że dziecko mam głodne :-D

scoti
nie jest tak źle :) to prawda - wiesz co ??? m mi kupił płyty aż 3 zumby :szok: jupiiiiiiiiiii!!!!! ćwiczymy wieczorem? ile obstawiasz że wytrzymam 1-szy raz ???

wiolka nie wiem jak zapalenie oskrzeli ale katar nawet spacer- wskazany-lepiej się dziecku oddycha i obkurcza ładnie błonę śluzową noska

jestem jestem :)

M miał dzisiaj na 12, więc chciałam się nim nacieszyc, bo do 20.30 będę sama (no dobra z Nucią;))

bobo - u nas majówka na miejscu, ale mamy dookoła piękne miejsca, więc pewnie jak będę się dobrze czuc to będą wypady jednodniowe np nad Zegrze. w wakacje mamy ślub mojego brata w lipcu, więc oni nam wynajmą domek to posiedzimy kilka dni nad jeziorem, a w sierpniu chcemy jechac do Cekcyna - w Borach Tucholskich, mamy tam stosunkowo blisko (2,5h), namierzony piękny domek nad jeziorem i bajeczne okolice dla nas, dziecka i psa oczywiście. wszystko zależy od zdrowia malucha, no i od tego, jak się to wszystko potoczy

bietka
- zobaczysz, jak m pojedzie raz na zachodnie pomorze to się zakocha. Tam w Darłowie gdzie my byliśmy, można wchodzic na plażę z psem, tzn tam z boku, bo w samym Darłowie nie można, ale te informacje maz na blogu Nuci ;) znam też ośrodek przyjazny psom i dzieciom w okolicy Niechorza, uważam, że są tam najpiękniejsze plaże w Polsce, takie baaaardzo szerokie. (tylko trzeba doczytac czy są tam wejścia na plażę z psem). o tu masz namiary, dodaj sobie do ulubionych ;)

NOWE DOMY Z BALI "Sosnowa Mila" - Pobierowo - wczasy nad morzem - NadMorze.pl

i ten - bardzo fajny właściciel NOWE Komfortowe DOMKI z BALI nad morzem - POBIEROWO - Pobierowo - wczasy nad morzem - NadMorze.pl

prawda jest taka, że żeby znaleźć dobre i atrakcyjne miejsce trzeba klepać najpóźniej w marcu. ja zajęłam się tym w kwietniu i na sierpień już prawie nigdzie nie było miejsc.

anaber - jesteś już po lekarzu pewnie, ale daj znac jak tam (albo czegoś nie doczytałam)

gosiu - ja za radą dr bietki brałam femibion natal 1, byłam bardzo zadowolona, bo miałam dobre wyniki i czułam się taka energiczna, a u mnie to rzadkośc. a jak u Ciebie kochana z tarczycą? sprawdzasz ją przed?

justi - ja lubię ten ból mięśni po wysiłku, człowiek czuje, że żyje ;)

evel - gosia na g ma rację, nic nie da się zrobic

całą resztę witam :)

anisiaj my pojedziemy we wrześniu jak się "oczyści" polskie morze z turystów, sunia nie znosi tłumów ludzi a i ja ... kiedyś -5 lat temu- będąc nad polskim morzem chciałam dostać szału stojąc 1,5 godz w kolejce po gofra :wściekła/y: takie wakacje nie dla mnie- na co dzień mieszkam w centrum... więc wolę wakacje na odludziu :-D:-)
dzieci do szkoły więc we wrześniu połowa miejsc chyba się zwolni ???? :confused:

Bietka lekarka kazała z obiema spacerować wiec Nastce tez nie powinno zaszkodzić:confused:ona mi tu kuz wymyslila rzucanie śniezkami:-Djak wyzdrowiejemy to pakuj Igorka i przyjezdzajcie do nas pójdziemy na sanki:-) Anisiaj korzystaj póki m był wiem jakie dolujace jest siedzenie samej w domu,ale juz niedługo bedziedz siedziała z bobaskiem bedzie do kogo buzie otworzyć:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry