Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga to pospałas
tak z tymi dziećmi Gosiu-wiem ze sa jakies witaminy dla par które sie staraja ale chyba drogie i nie wiem na ile pomagaja
6mamo mi jak sie raz w żyicu śniło że w ciąży jestem obudzilam sie też wtedy przerażona i niedługo później sie okazało ze faktycznie jestem (ciąża z Nastą):-) My z nastką wczoraj wzięłyśmy sie za origami
zrobilam tulipana z papieru
dawniej robilam ich mase i łatwo mi szło ale z czasem zapomniałam
to sobie przypominam a musze jej zajęcia wynajdywać bo pomimo pisania literek i robienia zadań przez zabawe jej sie nudzi,wykończy mnie przez ferie chyba

zaraz chyba odkurze i wezme dziewczynki do ogrodu lekarka pomimo (zapalenia oskrzeli u Nastki niby lekkiego i kataru u Julity) kazała mi je wietrzyc i spacerować z nimi tylko to sie nie uda bo dwoma wozkami nie ujade więc moge wyjsć znimi przed dom A oczywiscie sceptycznie nastawiony katar mają a ty je będziesz po polu włóczyła... skoro lekarka mówi że im nie zaszkodzi to raczej nie powinno...?

jupiiiiiiiiiii!!!!! ćwiczymy wieczorem? ile obstawiasz że wytrzymam 1-szy raz ???
takie wakacje nie dla mnie- na co dzień mieszkam w centrum... więc wolę wakacje na odludziu
:-)
ona mi tu kuz wymyslila rzucanie śniezkami
jak wyzdrowiejemy to pakuj Igorka i przyjezdzajcie do nas pójdziemy na sanki:-) Anisiaj korzystaj póki m był wiem jakie dolujace jest siedzenie samej w domu,ale juz niedługo bedziedz siedziała z bobaskiem bedzie do kogo buzie otworzyć