• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka nie będe szła po skierowanie.Nie chce niczego złapać.Pójdę prosto do laboratorium.A po drugie oni sa tacy chętni do wypisywania skierowań że nawet nie chce mi się tam iść.
Moje dziecko właśnie spadło z narożnika głową do dołu.Okropnie to wyglądało.

reklama
Zadzwonili do mnie z drugiego gabinetu :) ale praca tylko trzy dni w tygodniu popołudniami

teraz sie zastanawiam czy nie pociagnę wychowawczego i bede dorabiac sobie blisko domu hmmmmmm, na jutro umowiłam sie z tą lekarką

gosiu, ja za 3 płacę 78 zł ze zniżką na kartę w diagnostyce, bo obok mnie w lab 110 za wszystkie 3

anaber super opcja. moje znajome tak robią - wychowawczy a popołudniami w poradni, a mąż z dzieckiem

Gosiulku kurcze mi tez kiedyś spadł Igor naszczescie nic się nie stało ale było to u opiekunki poszlismy na wizyte zapoznawczo-adaptacyjną a Igor tak sie tam dobrze czuł i szalał ze spadł miał wtedy 3,5 roku :baffled: masakrycznie to wyglądałao

a jak Kacperek ??

6 mamo jedz tam i nie daj im sie
walka71_(www.e-gify.pl).gif

Małgosiu jak Kacperek,bidulek,musiało go boleć!!!
Anisiaj właśnie myślałam o szarlotce(albo pleśniak),ciasto czeskie i może chrusty vel faworki(z 2 szl mąki wyjdą całe wory,duuużo będzie i tanio)
Bobo tak zrobię,oj wióry się posypią!!!

A tak na marginesie mój syn znowu prysnął ze szkoły,on już żyje tą studniówką chyba!!!
A mnie się wydaje też,że on nie bardzo chce do matury podchodzić.A wtedy albo do pracy,albo będę miała w domku darmozjada.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry