• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
nie wiem czy ktoras z Was dziewczynki lubi tenis ziemny :-p od poniedziałku zaczyna austarlian open i bedzie nasz JJ tylko mecze sa o 1:00 w nocy chyba zapałki sobie wloże aby to oglądac, bedzie trza nagrywać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja lubię oglądać ale :) najbardziej mężczyzn :-p a Radwańska po olimpiadzie to już duzo straciła

W sobote mój synek kończy 6 m-cy :) i w czwartek dostanie pierwsze mięsko chyba indyczka kupie :)

Bietka a zupki wszystkie kupujesz czy robisz sama ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale się opchałam obiadem, okropne jest jedzenie bez m, nie znoszę tego. dobrze, że nasz pies zawsze za nami chodzi, to chociaż mam towarzysza :)

anaber, smacznego, ja chyba w weekend to zrobię, bo już mi tęskno za tym smakiem. jerzyka oglądam, ale radwańskiej po olimpiadzie wręcz nie znoszę.

6mamo jedź i dowiedz sie wogóle o co kaman:confused: Bietka spokojnie my mamy super saneczki z oparciem Nastka jagby Igorka zobaczyła to by by sie nim tak opiekowała że chyba by ją trzebabyło od niego odrywać:-D jeszcze gdyby na nia spojrzał tymi ślicznymi oczętami:-Dnapewno by go z chęcią na sankach trzymała:tak:nam dziadek zakupil ladne saneczki w zeszłym roku posłużą nam długo obie sie w nich wyjeżdża z rączka do pchania więc sie schylać nie trzeba;-) Anisiaj zobaczysz jak ci szybciutko zleci i będziesz wstawala w nocy na karmienie i przewijanie:tak:a wtedy bedziesz wspominała jak byłaś jeszcze niedawno w ciąży i cierpiałaś na nude ( po porodzie zapomnisz co to słowo oznacza):-Di kiedy mogłaś sie wysypiać Byłyśmy z 15-20 minut lekki mrozik byl ale fajnie coś mi termometr szwankuje bo pokazywał -1 a było chyba z -4 :dry: Nastka pisze literki a Julita teraz sie tak zebździla:dry: chyba porządna kupa poszła ide sprawdzić czy nam nie wyplywa z pampersa:oo2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry