• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no też myślę scoti że coś im się popsuło :-D tak jak mówi bobo to monitoring osiedlowy :-D
bobo na konsoli xbox
wiolka obiecuję że Cię odwiedzę
anaber nigdy w zyciu - obrys mojej postaci wyglada jak mała swinka :szok::baffled: przerazona jestem

Scoti no niektórzy mają pojechane we łbie,i jeszcze machali do was mówisz,hehehe uśmiałam się z tego!!!Dobry pomysł z ta kartką,ja bym jeszcze ucharakteryzowała się tak,żebym wyglądała jak pobita(różne cienie,posmarować kalką twarz,natapirować włosy) i wyskoczyć z nie nacka do okna z kartką HELP ME!!!

No a poza tym byłam w tej szkole i niczego konkretnego się nie dowiedziałam,dyrekcja wie,że mam być ja jako opiekun,sekretarka twierdzi,że ma być ktoś inny,bo tak sobie życzy je...bnięty wychowawca,jakiś ojciec z klasy Michała,a ten niby nie chce czy nie może kuźwa czeski film.Nic nie wiedzą nt ciast,bo ciało pedagogiczne jest tylko zaproszone,a organizują rodzice.Szlag mnie trafia jacy rodzice,rodzice to zostali wyciulani,bo jakaś baba ubzdurała sobie wyłączność na wybór i organizację imprezy!!!Jutro niby ma się ktoś ze mną skontaktować w sprawie ciast itp.

Ale i tak wam powiem newsa ,hehe moja teściowa wychodzi za mąż za swojego faceta w sierpniu i siostra m też w sierpniu i na dodatek w jednym dniu,w jednym lokalu będzie impreza.Normalnie szokkk:szok::szok::szok:
Teściowa dziś powiedziała nam(zaszczyciła nas na chwilę,bo przypilnowała chłopców,kiedy my byliśmy u Miśka w szkole.Normalnie by nie przyszła ale się skusiła bo m ją przywiózł i zawiózł na miejsce!),nie wytrzymała tak ją język świerzbił!!!I powiedziała,że już musimy kasę zbierać na ten sierpień.Mam nadzieję,że ja w tym czasie będę z chłopcami w sanatorium i m też tam ściągnę!!!A jak będziemy szli to ani jedna ani druga nic od nas nie dostanie,nawet złamanego grosza ,bo i my nic nie dostaliśmy.A od teściowej pamiątkę ślubną dostaliśmy ze 2-3 lata po ślubie i to dlatego,że się upomnieliśmy!!!

Bietka mam taką nadzieje :tak:jak sie cieplej zrobi to u nas jest ogród mały będzie mial gdzie biegać i sie bawić;-)jak przyjedziecie:-) Marta zajęta robila zakupy obiad ciasto piekla do księdza mieli isć mówila ze może wieczorkiem zagladnie:-) Bietka nie przesadzaj jestes bardzo ładna kobietą:tak: 6mamo to jakas parodia ta studniówka a co do podójnego slubu masz racje jak pójdziecie to dajcie im to samo co oni was pożyczcie wszystkiego najlepszego i czesc:-D

Ostatnia edycja:
Bietka oj tam oj tam :) hehhee dawaj dawaj ja się nagram na orbitreku śmigam :-D

ja mam 19 stycznia w sobotę kolędę :/ super w weekend kiedy możemy spedzić czas razem bede siedzieć i czekać na ksiedza :( gdyby nie chrzest Borysa i moja dziwaczna data z godziną to bym go olała a tak musze czekać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber jaka masz date ,czemu mówisz ze dziwna?to bedziecie miec weekend z ksiedzem moze szybko przyjdzie i pójdzie jeszcze szybciej:-D zostałysmy same:szok:a gdzie sie reszta ukrywa:dry:

Ostatnia edycja:
Wiolka bo chrzciny nam pasują w sobote a akurat u nas w ten weekend są komunie i kręcil nosem ale powiedział ze ochrzci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry