• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jestem laski tak jak napisała Wiolka nie miałam kiedy zajrzec. Byliśmy w biurze parafialnym ale ksiedza nie było tylko babka i jutro mam do niego dzwonic bo chcemy trochę wcześniejszą godzine bo 4 małych dzieci beszie to 18:30 jest późno. Babka mówiła że powinien się zgodzic także będę negocjowac na 16 stą :tak:

reklama
jestem,
no marta wreszcie - gdzieś Ty się podziewała ??????????/ :-);-) ksiądz na pewno przełoży, jak Oli ???
gosia nie znam się:-(

kurcze fajna ta zumba na x boxa ;-):-) muszę tylko poustawiać dane, dużo z tym zabawy, wiek, waga, wzrost itp.... i będzie mi pokazywało kalorie i osiągnięcia :))) :tak:
młody zasnął po kąpieli a matka butle teraz musi szykować idę go nakarmić.

Bobo w kościele tu u nas na zwycięstwa
Bietka no tak dzisiaj ciągle coś robiłam

Oli jeszcze nie śpi ale leży w łóżeczku - może zaśnie

Ta babka w burze parafilanym mówiła że my mamy na 18:30 chrzest ze mszą a jak ksiądz sie zgodzi na 16 to w tedy sam chrzest by był bez mszy

Ostatnia edycja:
Bobo kurde droga ta zumba 200 i ciekawe czy jest te pas w zestawie czy trzeba dokupic ?? nie wiesz??

Bietka a Ty jaką masz tą zumbe podrzuć linka :)

Bobo juz wiem pas jest w zestawie :) ale i tak drogo 200zl. poczekam jak bedzie tansza narazie orbi musi mi wystarczyć, nowości są drogie a za jakiś czas bedzie za 150 lub mniej nawet za 120 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry